Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răzvan Marin, transfer la o altă echipă de Champions League! Toate detaliile mutării

BREAKING NEWS | Răzvan Marin, transfer la o altă echipă de Champions League! Toate detaliile mutării

Stranieri

Comentarii

Reputaţia bună pe care Răzvan Marin o are în Belgia i-a făcut pe oficialii lui Club Brugge să insiste pentru transferul mijlocaşului român. Mutarea fotbalistului ar putea avea loc în vară.

Răzvan Marin, posibil transfer la Club Brugge

După ce Ajax i-a transmis lui Brugge că nu are de gând să se despartă de mijlocaşul Răzvan Marin, clubul belgian nu a abandonat pista. Jurnaliştii de la Voetbal24.be notează că "Brugge lucrează pentru două mutări de top, odată cu deschiderea perioadei de transferuri din vară". 

Perioada de transferuri în Belgia se încheie vineri, dar conducerea lui Brugge nu-şi face speranţe că mai poate realiza transferul lui Răzvan Marin în această iarnă: "Club Brugge continuă să-i urmărească pe Răzvan Marin (Ajax) şi pe Nana Ampomah (Dusseldorf). 

Cei doi fotbalilşti din campionatul belgian trec prin perioade dificile la echipele lor, fiind în atenţia lui Brugge în ianuarie. Totuşi, nimic nu a fost posibil acum. Clubul poate semna cu ei în vară", au notat jurnaliştii belgieni. 

În acest moment, Club Brugge se află pe primul loc în prima ligă belgiană, cu 57 de puncte, la mare distanţă de locul secund ocupat de Gent (49 de puncte) şi la 20 de puncte de actuala campioană Genk, care e pe şase, cu 37 de puncte. 

În sezonul 2019-2020 al Ligii Campionilor, Brugge a încheiat pe locul trei în grupa A, unde care s-a confruntat cu PSG, Real Madrid şi Galatasaray. 

Ajax, răspuns pentru Brugge şi Antwerp

Ajax nu este dispusă să se despartă în această iarnă de internaţionalul român. Se pare că mijlocaşul încă se află în planurile staff-ului "lăncierilor", care are de gestionat trei competiţii: "Jucăm în trei competiţii, astfel că avem nevoie de un lot puternic. Mereu vor fi jucători în privinţa cărora ne vom întreba dacă trebuie să-i împrumutăm sau nu, dar pe Răzvan Marin nu vrem să-l împrumutăm", a anunţat, de curând, antrenorul lui Ajax, Erik Ten Hag. 

Devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Standard Liege, Marin a atras atenţia lui Ajax, care a plătit 12,5 milioane de euro, în vara anului 2019, pentru a-l avea pe român. 

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: razvan marinrazvan marin bruggerazvan marin ajaxtransfer razvan marinbruggerazvan marin plecare ajaxrazvan marin belgia 

viewscnt
Articole similare