Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | România - Rusia în playoff-ul pentru turneul final din Fed Cup. Va fi prima ediţie în noul format

BREAKING NEWS | România - Rusia  în playoff-ul pentru turneul final din Fed Cup. Va fi prima ediţie în noul format

Tenis

Comentarii

România şi-a aflat adversara din playoff-ul pentru turneul final al Fed Cup care va avea loc la anul. Pe 7 şi 8 februarie, echipa de Fed Cup va întâlni Rusia.

Formatul se schimbă începând cu următorul sezon în Fed Cup, la fel cum s-a întâmplat şi la Cupa Davis. Astfel, în urma tragerii la sorţi, România a aflat că va juca împotriva Rusiei în prima întâlnire a noului sezon. Confruntarea care va avea loc în România va conta pentru playoff-ul, care va duce la turneul final de la Budapesta. 

România a fost cap de serie la tragerea la sorţi la fel ca Statele Unite, Belarus, Germania, Spania, Elveţia, Belgia şi Marea Britanie. Direct calificate la turneul final sunt ţara gazdă, Ungaria, finalistele ultimei ediţii, Franţa şi Australia şi Cehia, beneficiara unui wild-card. 

Celor patru direct calificate şi se vor adăuga cele 8 câştigătoare de playoff pentru un turneu final cu 12 echipe care va avea loc în aprilie 2020. 

Cele 12 echipe vor fi împărţite în patru grupe de câte trei echipe. Câştigătoarele de grupă se vor califica în semifinale. Fiecare întâlnire va avea trei meciuri, două de simplu şi una de dublu. 

Finalistele turneului se vor califica la competiţia din 2021. În primii trei ani turneul final va avea loc la Budapesta. 

Afla mai multe despre: tenishalep. romaniafed cup 

viewscnt
Articole similare