Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ronaldo Deaconu nu ajunge la Dinamo! A semnat cu o altă formaţie din Superligă

BREAKING NEWS | Ronaldo Deaconu nu ajunge la Dinamo! A semnat cu o altă formaţie din Superligă

Fotbal

Comentarii

Ronaldo Deaconu (26 de ani) se întoarce în Superligă!

Farul Constanţa a anunţat, luni după-amiază, transferul mijlocaşului român Ronaldo Deaconu, de la formaţia poloneză Korona Kielce.

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul!

Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu şi-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formaţiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croaţia), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, Shaanxi Chang'an Athletic (China) şi Korona Kielce (Polonia).

În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 şi Cupa României a marcat 19 goluri şi a oferit 33 de pase decisive. Este fost internaţional de juniori, tineret şi olimpic al României”, a anunţat clubul constănţean.

Ronaldo Deaconu nu este străin de strategia lui Gică Hagi. A evoluat la Academia ”Gheorghe Hagi” până în sezonul 2011, înainte să plece la academia celor de la Feyenoord.

La seniori, Deaconu a evolaut pentru ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi, Gaz Metan, SX Changan şi Korona Kielce.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconukorona kielcegica hagi 

viewscnt
Articole similare