Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | S-a decis viitorul lui Pintilii! Căpitanul FCSB-ului s-a hotărât în privinţa retragerii

BREAKING NEWS | S-a decis viitorul lui Pintilii! Căpitanul FCSB-ului s-a hotărât în privinţa retragerii

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a şocat după ce a fost schimbat în returul dintre Vitoria Guimaraes şi FCSB. Aflat pe banca de rezerve, căpitanul roş-albaştrilor a fost surprins de camerele de luat vederi cum gesticulează şi afirmă că renunţă la cariera de fotbalist. Bogdan Argeş Vintilă a clarificat situaţia mijlocaşului.

Măcinat de accidentări şi cu prestaţii nu prea bune în acest sezon, Mihai Pintilii a intenţionat să agaţe ghetele în cui, după ce FCSB a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League pentru al doilea an consecutiv.

Ajuns la 34 de ani, mijlocaşul central a evoluat de 171 de ori şi a marcat 11 goluri în tricoul roş-albastru. Pintilii mai are contract cu FCSB până în vara lui 2020 şi, conform spuselor lui Vintilă, căpitanul îşi va duce contractul la bun sfârşit.

"(Cu Pintilii aţi stat de vorbă după meciul din Portugalia?) Pintilii este un jucător cerebral, un jucător de care echipa aceasta are nevoie. Este lider în vestiar. Sunt sigur că nu este el cel care părăseşte corabia în acest moment. Probabil a fost un gest... Din ce am discutat cu el, nu e problema să se lase, că vrea să plece... Nu, e un căpitan adevărat", a declarat Bogdan Argeş Vintilă la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Viitorul.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare