Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Scaunul lui Bartomeu se clatină serios! Moţiunea de cenzură împotriva sa a atins numărul necesar de semnături. Ce urmează

BREAKING NEWS | Scaunul lui Bartomeu se clatină serios! Moţiunea de cenzură împotriva sa a atins numărul necesar de semnături. Ce urmează

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu este în corzi. Mandatul său s-ar putea termina mai devreme, anunţă presa spaniolă.

Josep Maria Bartomeu, unul dintre cei mai contestaţi preşedinţi din istoria Barcelonei, e pe final de mandat, dar şi-l poate termina, chiar şi mai repede.

Scaunul lui Bartomeu se clatină! Preşedintele, în faţa votului decisiv de neîncredere

Împotriva sa şi a echipei sale de conducere a fost deschisă o moţiune de cenzură în urma căreia s-au strâns semnăturile necesare înlăturării actualei conduceri, scrie presa centrală de la Madrid. 

Semnăturile au ajuns pe masa clubului, care le validează ţinând cont că la această oră s-au adunat cele 16.520 necesare şi corecte, scrie MARCA.

Va fi organizat un vot de neîncredere şi dacă în cadrul acestui vot de neîncredere va reieşi faptul că membrii cotizanţi nu au încredere în conducerea clubului, vor fi organizate alegeri anticipate.

Bartomeu devine al treilea preşedinte din istoria Barcelonei care se va confrunta cu un astfel de vot. La precedentele două ”sesiuni” niciuna dintre încercări nu a avut succes, iar preşedinţii au rămas în funcţie.

Afla mai multe despre: bartomeu 

viewscnt
Articole similare