Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Se ştie numele noului antrenor de la FCSB! Caz închis: el este alesul lui Gigi Becali. Anunţul făcut în direct

BREAKING NEWS | Se ştie numele noului antrenor de la FCSB! Caz închis: el este alesul lui Gigi Becali. Anunţul făcut în direct

FCSB

Comentarii

Costel Enache, unul dintre cei doi "finalişti" pentru postul de antrenor al FCSB-ului, va rămâne la FC Hermannstadt, a anunţat preşedintele grupării ardelene, Iuliu Mureşan.

Becali s-a lovit de un nou refuz. Pe lista lungă de antrenori doriţi de finanţatorul roş-albaştrilor a apărut şi Costel Enache, de la Hermannstadt, dar deznodământul este precum în cazul unor nume precum Devis Mangia, Walter Zenga, Edward Iordănescu, Cătălin Anghel sau Cristiano Bergodi.

Astfel, lui Gigi Becali nu îi rămâne decât să îl numească principal pe Ilie Poenaru, tehnicianul nou-promovatei Academica Clinceni, singurul nume pe care îl mai are pe listă.

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la Hermannstadt, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, motivul pentru care Enache nu a ajuns la FCSB: "În primul rând are contract cu noi, apoi din alte motive. Nu vreau să dezvolt pentru că nu îmi place să vorbesc de alte echipe. Are clauză".

Cu atât de multe refuzuri, pare că FCSB nu mai este dorinţa multor jucători sau antrenori români, lucru confirmat şi de Mureşan: "Sunt mulţi antrenori care nu acceptă să meargă la FCSB. Şi unul dintre ei este Costel Enache, cred eu".

Enache a preluat-o pe Hermannstadt în această vară, după ce Vasile Miriuţă a plecat să antreneze în Ungaria. 

Gigi Becali caută antrenor pentru FCSB: Mircea Lucescu, pe listă

Gigi Becali caută în continuare antrenor pentru FCSB, după ce negocierile cu portughezul Toni Conceicao au picat. Devis Mangia, Walter Zenga, Edward Iordănescu, Cătălin Anghel şi Laurenţiu Roşu, printre alţii, au mai fost în vederile finanţatorului vicecampioanei.

Pe lista lui Becali se află, mai nou, şi Mircea Lucescu, dar Gigi Becali a recunoscut că experimentatul antrenor este greu de adus. Lucescu a acceptat propunerea patronului vicecampioanei şi a asistat la meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav, scor 0-0, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League.

Cu toate că înaintea meciului a exclus o posibilă colaborare cu FCSB, Mircea Lucescu a mers în vestiarul vicecampioanei Ligii 1, iar în timpul meciului nu a părut să fie doar un simplu spectator. Experimentatul antrenor a ţinut foaia de joc în mâna pe întreaga durată a partidei şi chiar şi-a luat notiţe.

"Am venit să văd meciul, dar din cauza voastră nu pot să fac nimic (n.r. - referitor la jurnalişti). (n.r. - Vreţi să mergeţi şi vestiar?) Dacă staţi aici, cum pot să mă duc?

Am venit să văd echipa, i-am promis lui Gigi (n.r. Becali) că vin să o văd, pentru că nu am apucat să văd Steaua până acum. Sper să şi câştige meciul acesta. Este extrem de important", a declarat Mircea Lucescu, înaintea jocului.

Legendarul antrenor a anunţat, însă, că nu are de gând să se implice la FCSB. "Este posibil să vă implicaţi?", a sunat întrebarea reporterului, răspunsul lui Mircea Lucescu fiind categoric: "Nu".

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: gigi becalicostel enachehermannstadt 

viewscnt
Articole similare