Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Şi Viitorul şi-a schimbat antrenorul. Constănţenii au anunţat că s-au despărţit de Ruben de la Barrera

BREAKING NEWS | Şi Viitorul şi-a schimbat antrenorul. Constănţenii au anunţat că s-au despărţit de Ruben de la Barrera

Superliga

Comentarii

Viitorul a anunţat că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Ruben de la Barrera. Fosta campioană a României susţine că urmează să anunţe în scurt timp numele celor care vor prelua echipa.

Ziua de Sfântul Andrei a fost nefastă pentru unii antrenori din Liga 1. Mai întâi, FC Argeş şi CFR Cluj au anunţat că au încetat colaborările cu antrenorii lor. Acum, şi Viitorul a decis să-şi schimbe antrenorul şi s-a despărţit de Ruben de la Barrera. 

Viitorul s-a despărţit de Ruben de la Barrera

Fosta campioană a României a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul Ruben de la Barrera pentru rezilerea contractului. Eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo, în 16-imile Cupei României, n-a fost prea bine primit de conducere, care a decis că este nevoie de o schimbare. În comunicatul oficial, şefii de la Viitorul susţin că vor anunţa în curând numele celor care se vor ocupa în continuare de echipă:

”FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare.

În cel mai scurt timp vă vom anunţa componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, se arată în comunicatul postat de Viitorul pe site-ul oficial. 

Viitorul are două eşecuri la rând, unul în campionat (0-1 cu Academica Clinceni) şi unul în Cupă (0-3 cu Dinamo) şi ocupă locul 7 în Liga 1. Viitorul a adunat până acum 16 puncte în 11 etape de campionat şi este la 11 puncte distanţă de liderul FCSB.

Cu Ruben de la Barrera pe bancă, Viitorul a înregistrat 4 victorii, 4 egaluri şi 3 eşecuri. 

 

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare