Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Surpriză totală: motivul pentru care Dunărea Călăraşi a fost contactată de FRF! "Lovitura" care se pregăteşte în culise pentru Liga 1

BREAKING NEWS | Surpriză totală: motivul pentru care Dunărea Călăraşi a fost contactată de FRF! "Lovitura" care se pregăteşte în culise pentru Liga 1

Superliga

Comentarii

Formaţiile din Liga 1 reiau în această perioadă pregătirile pentru sezonul competiţional 2019-2020, însă pe lista celor 14 echipe ar putea apărea un nou nume.

Surse apropiate clubului Dunărea Călăraşi susţin pentru Telekom Sport că formaţia retrogradată în sezonul recent încheiat a fost contactată de oficiali ai FRF, care sondau terenul privind disponibilitatea echipei de a juca în Liga 1 chiar din noul sezon!

Motivul? Cazul "Academica Clinceni" ar putea fi rejudecat la începutul săptămânii viitoare şi există indicii care duc spre o excludere a ilfovenilor din Liga 1, din cauza legăturilor cu FCSB.

Cei de la Clinceni şi-au câştigat din punct de vedere sportiv dreptul de a evolua în Liga 1, însă regulamentele în vigoare interzic înscrierea în aceeaşi competiţie a două echipe care au aceeaşi sursă de finanţare. De-a lungul timpului, Gigi Becali nu şi-a ascuns niciodată implicarea la formaţia ilfoveană, însă odată cu rezultatele bune din sezonul trecut acesta s-a îndepărat de cei de la Clinceni, cel puţin la nivel declarativ.

FRF a acordat iniţial licenţa de participare în Liga 1 celor de la Academica, însă se doreşte o clarificare a situaţiei şi există indicii care duc la o excudere a celor de la Clinceni.

În aceste condiţii, Dunărea Călăraşi, prima formaţie aflată sub linia retrogradării în sezonul trecut a fost contactată de surse federale. Acestea le-au transmis dunărenilor să "rămână în joc de glezne" pentru noul sezon ce ar  trebui să debuteze pe 12 iulie.

Conform ROAF, echipa care rămâne în Liga 1 în cazul în care o formaţie din a doua ligă nu primeşte drept de joc în primul eşalon este ultima retrogradată şi nu echipa clasată pe locul 3 în Liga a II-a.

Academica: "Suntem curaţi!"

Contactaţi de Telekom Sport, oficiali ai Academicii Clinceni au dat însă asigurări că situaţia echipei e în acest moment inatacabilă, după ce Vasile Geambazi ar fi dovedit cu acte că nu există nicio legătură între nou-promovată şi FCSB.

În mod cert situaţia se va clarifica la începutul săptămânii viitoare, când vom şti configuraţia finală a Ligii 1, 2019-2020.

Afla mai multe despre: dunarea calarasifrffcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare