Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer pentru Dennis Man! Gigi Becali a dat lovitura. O campioană din Europa îl aşteaptă să semneze: "Vor ca el să joace la cel mai înalt nivel"

BREAKING NEWS | Transfer pentru Dennis Man! Gigi Becali a dat lovitura. O campioană din Europa îl aşteaptă să semneze: "Vor ca el să joace la cel mai înalt nivel"

FCSB

Comentarii

Anunţul făcut de Gigi Becali în privinţa transferului lui Dennis Man se poate adeveri. Finanţatorul vicecampioanei României a susţinut că fotbalistul venit de la UTA Arad va pleca înaintea lui Florinel Coman, iar ultimele informaţii îi dau dreptate. Dennis Man e dorit de două cluburi importante din Grecia.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

Dennis Man, primul transferat de la FCSB! PAOK şi Aris vor "perla" lui Gigi Becali

În vara lui 2016, belgienii de la Anderlecht i-au plătit lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului de la FCSB, însă, conform declaraţiilor omului de afaceri, recordul va fi doborât în curând. Finanţatorul vicecampioanei României are mari speranţe în privinţa lui Florinel Coman şi Dennis Man, iar în cursa pentru cel din urmă au intrat două cluburi importante din Grecia, anunţă presa elenă. 

Pe lângă Feyenoord, Atalanta, Fiorentina, Sheffield United sau Fenerbahce, Dennis Man a ajuns şi pe lista celor două mari rivale din Salonic. PAOK şi Aris se vor lupta şi pe piaţa transferurilor, nu doar pe teren. 

Jurnaştii de la Talentabout.gr au anunţat interesul celor două echipe din Grecia pentru starul FCSB: "Cele două echipe din Salonic se pregătesc pentru o mare bătălie pentru un fotbalist de 21 de ani. Numele lui e Dennis Man. Are 21 de ani şi cei care l-au văzut susţin că este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti roâmâni din ultimii ani. Aris şi PAOK îl au pe lista de transferuri. Nu doar că îl vor în lot, vor ca el să joace la cel mai înalt nivel. Va fi o mare bătălie pentru transferul lui. 

Pentru Dennis Man, va fi dificil să mai rămână la Steaua (n.r. - FCSB) şi din sezonul următor. Totul duce către un transfer. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele săptămâni. Va veni la Salonic? Nimeni nu ştie momentan", susţin grecii. 

  • PAOK e campioana en-titre a Greciei, cu trei campionate cucerite de-a lungul istoriei. De cealaltă parte, Aris are tot trei titluri: 1928, 1932 şi 1946. 

Gigi Becali anunţă că Dennis Man se transferă înaintea lui Florinel Coman

Finanţatorul FCSB e conştient de potenţialul lui Florinel Coman şi Dennis Man şi a anunţat că va ţine la preţul celor doi. Totuşi, e de părere că Dennis Man are prima şansă, în pauza de transferuri din vară: "(n.r. - Cine pleacă dintre Florinel Coman şi Florin Tănase?) Dintre Coman şi Tănase, Coman e mai în vogă, dar prima dată o să plece Man pe mulţi bani de tot. Să văd, o să cer 30 de milioane de euro. La ora asta nu ştiu, dar la ora asta o să cer 30 milioane. Nu am vrut să negociez nimic, nu-l vând acum, că nu e perioadă de transferuri. Eu cred că pe Man pot să iau 30 de milioane", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport, în urmă cu câteva săptămâni. 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man transfer fcsbtransfer fcsbgigi becaligigi becali transferuridennis man gigi becalidennis man paokdennis man aristransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare