Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer spectaculos în România! Golgheterul unei naţionale din Europa a bătut palma cu o echipă din Liga 1

BREAKING NEWS | Transfer spectaculos în România! Golgheterul unei naţionale din Europa a bătut palma cu o echipă din Liga 1

Superliga

Comentarii

Sepsi ar urma să facă un transfer cu adevărat sonor în Liga 1. După ce l-a ratat pe Ante Vukusic (29 de ani), atacantul care a ajuns la FCSB, formaţia antrenată de Leo Grozavu s-a reorientat spre un nume important în fotbalul european. Kyle Lafferty, golgheterul activ al naţionalei Irlandei de Nord, s-a înţeles cu formaţia din Sfântu Gheorghe.

Transfer spectaculos în Liga 1! Kyle Lafferty s-a înţeles cu Sepsi Sf. Gheorghe

Lafferty, ajuns la 33 de ani, a rămas liber de contract şi poate semna cu Sepsi, scrie ProSport, care susţine că formaţia din Sfântu Gheorghe a ajuns la o înţelegere cu cel mai bun marcator aflat în activitate al naţionalei Irlandei de Nord. Kyle Lafferty a fost adversarul României în grupa de Liga Naţiunilor, iar acum poate ajunge să joace în Liga 1, la Sepsi.

Atacantul nord-irlandez a rupt contractul cu Reginna, echipa din Serie B la care a jucat ultima dată, după mai multe neînţelegeri cu antrenorul. Kyle Lafferty are un CV impresionant pentru Liga 1. A jucat, de-a lungul timpului, la Rangers FC, Sunderland, Norwich sau Palermo. La Rangers, Lafferty a marcat de 42 de ori în 164 de partide.

Kyle Lafferty e la doilea marcator all-time al naţionalei Irlandei de Nord, având 20 de goluri în 79 de selecţii, şi e cel mai bun marcator activ al nord-irlandezilor.

Afla mai multe despre: kyle laffertysepsitransferliga 1kyle lafferty transfer liga 1kyle lafferty transfer sepsi 

viewscnt
Articole similare