Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer URIAŞ pregătit pentru Ianis Hagi: "Una dintre cele mai tari afaceri din istorie!"

BREAKING NEWS | Transfer URIAŞ pregătit pentru Ianis Hagi: "Una dintre cele mai tari afaceri din istorie!"

Stranieri

Comentarii

Scoţienii visează deja să scoată bani mulţi de pe urma transferului lui Ianis Hagi (21 de ani). Românul e doar împrumutat de la Genk pentru şase luni, dar evoluţiile sale i-au făcut pe şefii lui Rangers să vrea să-l cumpere definitiv. Ar fi doar un prim pas pentru Ianis, pentru că fanii scoţienilor visează că Hagi junior va pleca de la Rangers pe o sumă mare de bani.

Ianis Hagi este deja cel mai iubit fotbalist al trupei lui Steven Gerrard, după ce s-a impus şi i-a cucerit pe fani imediat. Acum, după evoluţiile bune ale fiului "Regelui", Rangers vrea să-l cumpere definitiv, iar cei de la Rangers News speculează faptul că acesta ar fi doar un prim pas în cariera lui Ianis. Sursa citată consideră că mijlocaşul român ar putea fi una dintre cele mai mari afaceri din istoria clubului de pe Ibrox Park.

„Când Ianis Hagi a semnat cu Rangers, în ianuarie, niciun fan nu şi-a putut ascunde entuziasmul. În rândul suporterilor a existat o părere unanimă conform căreia tânărul este un mare talent şi va avea nevoie de timp. Dar chiar şi cei mai critici dintre fani sunt impresionaţi de startul incredibil al lui Hagi pe Ibrox. Playmaker-ul şi-a arătat deja clasa, în special în Europa, iar suporterii sunt încântaţi de ideea transferului definitiv al lui Hagi, în vară.

Tânărul este motivul pentru care Rangers a ajuns în optimile Europa League, iar fanii trebuie să-i mulţumească lui pentru deplasarea din Germania. Golurile sale din turul cu Braga nu numai că au dezvăluit talentul său fantastic, dar au dat semnalul uneia dintre cele mai tari reveniri de pe Ibrox. Dacă clubul de pe Ibrox va trece de gruparea germană, cu siguranţă copilul teribil al fotbalului românesc va fi în centrul atenţiei. Dacă vom reuşi transferul definitiv al lui Hagi în vară, aceasta ar putea fi una dintre cele mai tari afaceri din istoria clubului”, scriu jurnaliştii de la Rangers News.

3 goluri şi două assist-uri pentru Ianis Hagi la Rangers

De la transferul la Rangers, Ianis Hagi a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol în toate competiţiile pentru echipa antrenată de Steven Gerrard, în şapte meciuri jucate în Scoţia.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform specialiştilor de la transfermarkt, atât cât va trebuie să achite Rangers la vară celor de la Genk pentru un transfer definitiv

Afla mai multe despre: ianis hagitransferrangers 

viewscnt
Articole similare