Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Trei formaţii din Serie A vor să-l transfere pe Mazilu. Gică Hagi i-a stabilit preţul

BREAKING NEWS | Trei formaţii din Serie A vor să-l transfere pe Mazilu. Gică Hagi i-a stabilit preţul

Superliga

Comentarii

Adrian Mazilu a fost urmărit de reprezentaţii a trei echipe din Serie A la partida pierdută de naţionala U21 a României contra Spaniei, scor 0-3.

În vârstă de doar 17 ani, Mazilu a avut un sezon de excepţie în tricoul Farului. ”Perla” lui Hagi a bifat 20 de meciuri şi a marcat şapte goluri, la finele stagiunii în care ”marinarii” s-au încoronat campionii României. 

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.de.

Roma, Fiorentina şi Bologna, pe urmele lui Mazilu

Conform playsport.ro, scouterii celor de la AS Roma, Fiorentina şi Bologna şi-au trimis scouteri în Ghencea, la partida România - Spania 0-3,  pentru a-l monitoriza cu atenţie pe fotbalistul Farului.

Adrian Mazilu a început meciul din postura de rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 72, când l-a a înlocuit pe coechipierul său de la Farul, Louis Munteanu. Nu a avut prea mult reuşite, însă era greu într-o aşa partidă ca cineva din naţionala României să se evidenţieze.

Aceeaşi sursă relatează că, Gică Hagi i-a stabilit preţul lui Mazilu, iar acesta nu este deloc mic: 7.000.000 de euro.

În sezonul trecut, Roma, Fiorentina şi Bologna au încheiat campionatul din Italia în prima jumătate a clasamentului. ”Capitolinii” lui Mourinho s-a clasat pe locul şase, Fiorentina pe opt, iar Bologna pe nouă. 

De asemenea, AS Roma a pierdut finala Europa League în faţa celor de la Sevilla, după executarea loviturilor de departajare, în timp ce Fiorentina a pierdut finala Conference League, în faţa celor de la West Ham, scor 1-2.

 

Afla mai multe despre: fiorentinaromabolognafarul 

viewscnt
Articole similare