Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Valentin Mihăilă, transferat pe 8 milioane de euro la Parma! Anunţul lui Gianluca di Marzio: "Au bătut palma". Lovitura dată de U Craiova

BREAKING NEWS | Valentin Mihăilă, transferat pe 8 milioane de euro la Parma! Anunţul lui Gianluca di Marzio: "Au bătut palma". Lovitura dată de U Craiova
Comentarii

Atacantul lui U Craiova, Valentin Mihăilă (20 de ani), va fi transferat la Parma, anunţă jurnalistul italian Gianluca di Marzio, care a anunţat şi cifrele transferului în Serie A: "Suma la care se ridică tranzacţia e în jur de 7-8 milioane de euro".

Valentin Mihăilă, de la U Craiova la Parma, pentru "7-8 milioane de euro"

România va mai avea un reprezentant în fotbalul italian. Vineri dimineaţă, jurnalistul italian Gianluca di Marzio a anunţat transferul lui Valentin Mihăilă de la U Craiova la Parma, în Serie A. 

Se pare că U Craiova şi Parma s-au înţeles asupra sumei de transfer. Dacă oltenii vor încasa 8 milioane de euro, atunci va fi egalat recordul tranzacţiei lui Alexandru Mitriţă, care a fost cedat la începutul anului 2019, la NY City. 

"Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile pe piaţa transferurilor. După ce au finalizat negocierile cu patru jucători, oficialii Parmei au încheiat tratativele cu succes şi pentru Valentin Mihăilă, un mijlocaş ofensiv de bandă de la U Craiova, care e născut în 2000

Suma la care se ridică tranzacţia e în jur de 7-8 milioane de euro, iar Parma şi-a asigurat serviciile unui dintre cei mai talentaţi jucători români", a anunţat celebrul jurnalist italian pe site-ul personal. 

Anunţul vine după ce mai multe cluburi din Italia l-au monitorizat pe Valentin Mihăilă, dar şi pe colegul său Alexandru Cicâldău. 

Mihăilă a fost crescut de U Craiova, pentru care a jucat de 70 de ori şi a înscris 10 goluri. 

Afla mai multe despre: valentin mihailau craiovaparmatransfer valentin mihaila parma 

viewscnt
Articole similare