Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Veşti proaste pentru Simona Halep! Liderul mondial a anunţat că are hernie de disc

BREAKING NEWS | Veşti proaste pentru Simona Halep! Liderul mondial a anunţat că are hernie de disc

Tenis

Comentarii

La scurt timp după revenirea în ţară, după turneele asiatice, Simona Halep a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare, că are hernie de disc.

"Am fost supusă unui RMN şi am aflat că am hernie de disc. Voi vorbi cu doctorii în zilele următoare şi sper să mă întorc în curând pe teren” , a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul oficial de Facebook.

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Ce este hernia de disc

Hernia de disc este o afecţiune prin care o parte din discul intervertebral se rupe sau se fragmentează şi ajunge să comprime rădăcinile nervoase sau măduva spinării aflate în canalul spinal din vecinătatea sa. Cele mai întâlnite afecţiuni sunt în zona lombară.
 

 

 

 

Afla mai multe despre: simona haleptenisfacebook 

viewscnt
Articole similare