Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Victor Piţurcă dă lovitură după lovitură. U Craiova, acord cu un internaţional! Anunţul momentului

BREAKING NEWS | Victor Piţurcă dă lovitură după lovitură. U Craiova, acord cu un internaţional! Anunţul momentului

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă a rezolvat încă un transfer la Universitatea Craiova. După aducerile lui Andrei Ivan, Alexandru Măţel şi Uros Cosic, oltenii au ajuns la un acord şi cu un internaţional bosniac.

Este vorba despre extrema dreaptă Goran Zakaric, care şi-a dat acordul pentru a evolua în Bănie.

"Goran Zakaric şi-a găsit angajament în străinătate", anunţă presa din Bosnia, care notează că internaţionalul bosniac s-a înţeles deja cu Universitatea Craiova, după despărţirea de Partizan Belgrad.

Goran Zakaric este cotat la 1,25 milioane de euro şi a rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Partizan Belgrad.

Mutarea este facilitată şi de faptul că Goran Zakaric are acelaşi impresar ca alti doi jucători ai Craiovei, Elvir Koljic şi Renato Kelic. De altfel, cei doi fotbalişti i-ar fi vorbit la superlativ lui Piţurcă despre Zakaric.

Cine este noul jucător transferat de U Craiova

La 26 de ani, Zakaric este în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Fotbalistul de 1,82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru acre în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri.

Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania. Nu a marcat niciodată pentru Bosnia.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe