Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Breaking news! Xavi Hernandez a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Care este starea de sănătate a legendarului mijlocaş

Breaking news! Xavi Hernandez a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Care este starea de sănătate a legendarului mijlocaş

FC Barcelona

Comentarii

Legendarul mijlocaş al Barcelonei, în prezent antrenor al echipei Al Sadd, Xavi Hernandez, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Xavi a anunţat că s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. El a spus că se va autoizola de urgenţă.

Xavi trebuia să fie, în această seară, pe banca lui Al Sadd pentru meciul cu Al Khor. Din cauza acestui fapt, toţi cei din interiorul formaţiei vor trebui să se testeze. Partida cu Al Khor este în pericol să nu se mai joace, în situaţia de faţă.

Legendarul mijlocaş susţine că se simte bine. În acest moment, starea lui de sănătate este stabilă, dar va fi monitorizat cu vigilenţă ca să nu apară alte complicaţii.

”Astăzi nu voi putea să îmi însoţesc echipa la revenirea în competiţia oficială. Am fost testat pozitiv cu COVID-19. Din fericire sunt bine dar, urmând protocolul, voi rămâne izolat până mă voi însănătoşi.

Când medicii îmi vor permite, mă voi întoarce la rutina mea zilnică şi voi fi mai dornic ca niciodată să muncesc. Mulţumesc autorităţilor care mi-au oferit toate mijloacele pentru a fi depistat timpuriu. Astfel se pot preveni infecţiile ulteriorare şi se poate asigura o desfăşurare normală a competiţiei", a anunţat Xavi, pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: xavi hernandezbarcelona 

viewscnt
Articole similare