Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la Rapid chiar înaintea meciului cu Farul. Fotbalistul a semnat deja cu o altă echipă din fotbalul românesc

BREAKING | OUT de la Rapid chiar înaintea meciului cu Farul. Fotbalistul a semnat deja cu o altă echipă din fotbalul românesc

Rapid

Comentarii

Rapid are un început dezamăgitor de sezon, însă oficialii giuleştenilor continuă transferurile, dar şi despărţirile de unii fotbalişti care nu intră în vederea staff-ului tehnic.

Alexandru Crivac este fotbalistul pe care Rapid l-a împrumutat în Liga a II-a, la Progresul Spartac. Mijlocaşul defensiv de 21 de ani va evolua în eşalonul secund, iar din vara aunului următor va reveni în lotul giuleştenilor.

"Alexandru Crivac este un mijlocaş defensiv tânăr, împrumutat în acest sezon de la Rapid, care şi-a început cariera fotbalistică în Piteşti, provenind de la academiile celor de la FC Dănuţ Coman şi SCM Piteşti. Pentru cei din urmă a şi debutat la o vârstă fragedă în Liga a 3-a, în sezonul 2016-2017.

După mai mulţi ani petrecuţi în Academia lui Gheorghe Hagi, el s-a întors în Piteşti, unde a debutat în Liga 1 acum două sezoane, într-un meci de Play-Off al celor de la FC Argeş. Vara următoare, în 2022, a ajuns în Giuleşti, unde pe lângă un meci din Cupă, a început să cocheteze cu prima echipă a alb-vişiniilor spre finalul sezonului trecut, aflându-se de mai multe ori pe bancă şi, eventual, intrând pe teren într-un meci de Play-Off" , se arată în postarea celor de la Progresul Spartac.

  • 50 de mii de euro valorează Alexandru Crivac, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidbergodi 

viewscnt
Articole similare