Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Perlă" la Craiova! Patronul îi face loc: doi "grei" pleacă!

BREAKING | "Perlă" la Craiova! Patronul îi face loc: doi "grei" pleacă!

FC U Craiova

Comentarii

Se pregătesc două plecări de la FCU Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. Patronul din Bănie a anunţat că are de gând să renunţe la doi dintre cei mai importanţi jucători din lot, care nu vor mai fi în echipă şi în sezonul viitor.

Adrian Mititelu începe curăţenia la FCU Craiova 1948, iar omul de afaceri a anunţat deja numele a doi jucători de care se pregăteşte să se despartă. Sunt doi dintrei cei mai importanţi fotbalişti din lotul actual condus de Giovanni Constantino.

Adrian Mititelu, gata să se despartă de Aurelian Chiţu şi Vlad Achim!

FCU Craiova 1948 va rămâne, în vara viitoare, fără Aurelian Chiţu şi Vlad Achim, doi dintre veteranii echipei, la care Adrian Mititelu se gândeşte să renunţe! Decizia pare una pripită, având în vedere importanţa de care dau dovadă cei doi pentru jocul oltenilor.

Totuşi, în locul celor doi, Adrian Mitielu propune o "perlă", Mario Ilie, un puşti de 16 ani.

„De la anul vor pleca vreo doi-trei jucători. Lui Chiţu îi dau drumul, că are o vârstă. Achim probabil va pleca şi el. Voi mai avea doar vreo cinci români în lotul de 25 de jucători", a dezvăluit Adrian Mititelu, în cadrul unei emisiunii realizate pe YouTube de jurnalistul Gabi Safta.

Patronul echipei e nemulţumit de situaţia de la juniorii clubului, însă aduce în atenţie un jucător tânăr.

„Nu mai pot. Dintre juniorii noştrii 80 la sută n-au niciun talent, decât că sunt nişte copii care vor să facă sport pentru că aşa vor părinţii. Nu mă bucur pentru situaţia asta.

După atâta timp avem un singur tânăr, Mario Ilie, 16 ani şi jumătate, care are nişte calităţi foarte bune, dar nu ştiu dacă va ajunge fotbalist. E singurul pe care l-aş putea vedea peste un an la echipa mare. În rest, sunt dezamăgit, nu am nimic la juniori. Credeţi că noi de tâmpiţi luăm jucători străini?", a precizat Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovavlad achimaurelian chitusuperliga 

viewscnt
Articole similare