Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Primele transferuri pentru Olăroiu. Un atacant care a jucat în Croaţia şi un mijlocaş din Portugalia vin la Jiangsu

BREAKING | Primele transferuri pentru Olăroiu. Un atacant care a jucat în Croaţia şi un mijlocaş din Portugalia vin la Jiangsu
Comentarii

Jiangsu Suning a transferat primii doi jucători pentru sezonul viitor. Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a anunţat oficial transferurile lui Luo Jing şi Feng Boyuan.

Luo Jing este un mijlocaş experimentat care a crescut în Europa. Jing (25 de ani) s-a născut la Guizhou şi a început fotbalul la Şcoala de Fotbal din Shenzhen.

În 2011 a ajuns în Europa la Alverca, iar în sezonul 2012-2013 a evoluat pentru formaţiile portugheze Oliveirense şi Casa Pia. Din 2013, Luo a reveni în China la Hangzhou Greentown, formaţie pentru care a bifat 118 meciuri în primele două ligi.

În sezonul trecut, Luo Jing a marcat 3 goluri pentru Hangzhou, iar acum a semnat un contract pe patru sezoane cu Jiangsu Suning.

Atacantul Feng Boyuan este un vârf masiv de careu, care măsoară 1.90 cm. Considerat un mare talent în 2014 când a ajuns la Liaoning, Boyuan a evoluat pentru naţionala Under 23 a Chinei şi a bifat o experienţă în Croaţia la NK Rudes.

 

Feng a semnat pe patru sezoane cu Jiangsu Suning şi va reprezenta o alternativă în lotul lui Cosmin Olăroiu la titularul Eder Martins, vârful transferat de la Internazionale Milano.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningtransferuri 

viewscnt
Articole similare