Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Răsturnare de situaţie! Dat ca sigur la CFR Cluj, fotbalistul nu mai semnează! Anunţ OFICIAL

BREAKING | Răsturnare de situaţie! Dat ca sigur la CFR Cluj, fotbalistul nu mai semnează! Anunţ OFICIAL

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj i-a dat o lovitură FCSB-ului, după ce l-a semnat pe Cristi Bălgrădean (31 de ani), portarul titular al vicecampioanei României, iar acesta va ajunge în Gruia din postura de jucător liber de contract. CFR a vrut şi un alt fost fotbalist al FCSB, pe Iasmin Latovlevici (33 de ani), dar se pare că acesta nu va mai semna cu campioana României. "Lato" e acum în Ungaria, dar are contract doar până în vară cu Kisvarda, iar apoi ar fi urmat să vină liber de contract în Gruia.

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Marius Bilaşco a vorbit despre situaţia lui Iasmin Latovlevici, despre care se spunea că urmează să semneze cu CFR Cluj. Totuşi, oficialul CFR-ului, a spus în exclusivitate la Telekom Sport că e puţin probabil să se întâmple asta. Motivul e unul simplu. Campioana îl are pe Mario Camora, căpitanul şi unul dintre liderii echipei pe postul de fundaş stânga, iar "Lato" n-ar accepta să fie rezervă.

"(n.r. - Vine din vară Latovlevici la CFR Cluj?) Nu cred. (n.r. - Dar încercaţi să îl aduceţi?) Nu cred nici asta. E un jucător foarte bun, dar acolo e un post pe care îl avem pe Camora. Nu ne putem... Camora e căpitanul echipei şi un titular incontestabil. E greu să aduci un jucător bun care să stea rezervă, doar ca să îi facem lui concurenţă. E puţin probabil să se întâmple asta", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.



În România, Iasmin Latovlevici a jucat la Poli Timişoara şi FCSB. La formaţia roş-albastră, fundaşul stânga a stâns 177 de meciuri, a marcat de 12 ori şi a livrat 11 pase de gol. În ceea ce priveşte palmaresul, fundaşul a câştigat trei titluri de campion, două Cupe ale României şi o Supercupă a României. A jucat în grupele Ligii Campionilor şi a participat la campania europeană de excepţie când FCSB a eliminat Ajax şi a bătut Chelsea, în 2013.

Latovlevici s-ar fi înţeles cu CFR Cluj pentru transfer

Iasmin Latovlevici s-ar înţeles cu CFR Cluj pentru un contract pe două sezoane, începând din vară. Iasmin Latovlevici a fost la Cluj la începutul lunii februarie, chiar la meciul direct dintre CFR Cluj şi FCSB, câştigat de gazde cu 1-0, gol Vinicius. În acel moment, „Lato” îşi negocia plecarea de la Bursaspor, el mai având de încasat nişte restanţe salariale de la turci.  „Mi-aţi dat o idee bună cu Latovlevici”, spunea Petrescu în februarie.

În vară, Alexandru Chipciu (30 de ani), un alt fost fotbalist al roş-albaştrilor, a ales să semneze cu CFR Cluj în detrimentul revenirii la FCSB. De asemenea, Cristi Manea (22 de ani) s-a transferat la începutul lunii februarie de la FCSB la CFR, deşi făcuse toată pregătirea cu vicecampioana României. Acum, a venit rândul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani), cel care a intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi a semnat deja cu formaţia antrenată de Dan Petrescu. Dacă va ajunge şi Latovlevici în Gruia, ar fi deja patru foşti fotbalişti ai FCSB care ajung la Cluj-Napoca.

  • 5 - cinci ani a jucat Latovlevici pentru FCSB, între iulie 2010 şi iulie 2015, când a plecat la Genclerbirligi liber de contract. Becali plătise pe el Timişoarei 600.000 de euro
  • 6 - şase trofee a câştigat Iasmin Latovlevici cu FCSB
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui "Lato", conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: iasmin latovlevicitransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare