Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Răzvan Marin, final de aventură la Ajax! O echipă de Liga Campionilor plăteşte peste 10 milioane de euro pentru transferul său

BREAKING | Răzvan Marin, final de aventură la Ajax! O echipă de Liga Campionilor plăteşte peste 10 milioane de euro pentru transferul său

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (23 de ani) pleacă de la Ajax după doar un sezon. Mijlocaşul român nu i-a convins pe oficialii clubului, "lăncierii" sunt gata să-l vândă.

Crescut la Viitorul lui Gică Hagi, Răzvan Marin va reveni, cel mai probabil, în Belgia, acolo de unde a fost transferat de olandezi, care au plătit 12 milioane de euro celor de la Standard Liege pentru jucător.

După doar 12 luni, Răzvan Marin poate schimba echipa. N-a reuşit să-i convingă pe şefii şi antrenorii lui Ajax că merită să joace mai mult şi, după ce a prins minute în startul de sezon, acesta a fost tras, uşor-uşor, pe linie moartă. Acum, presa din Belgia anunţă că Marin va pleca de la Ajax, la finalul unui singur sezon petrecut pe Amsterdam ArenA. Sursa citată mai notează că românul va reveni, cel mai probabil, în Belgia, acolo unde e dorit de Club Brugge, campioana Belgiei.

Campionatele din Belgia şi Olanda s-au întrerupt, din cauza pandemiei de COVID-19. După aventură reuşită de la Standard Liege, unde juca titular meci de meci, Răzvan Marin poate încerca un nou capitol în fotbalul belgian. Club Brugge, fosta echipă a românului Dorin Rotariu, îl vrea acum pe mijlocaşul crescut la Viitorul. Ajax e dispusă să se despartă de Marin, dar doar pentru 12 milioane de euro, aproape de suma plătită în schimbul său.

Răzvan Marin, gata să-şi facă bagajele

În vara lui 2019, Ajax a plătit 12,5 milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin de la Standard Liege, iar o parte din bani a ajuns în conturile Viitorului lui Gică Hagi. După 12 luni, 808 minute strânse în 17 partide şi două pase de gol, mijlocaşul român se pregăteşte să schimbe echipa. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, va ajunge la Club Brugge.

Faptul că n-a jucat la Ajax se vede şi în cota de piaţă a lui Răzvan Marin. Dacă la începutul aventurii în Olanda, acesta era cotat la 13,5 milioane de euro, acum Marin mai valorează "doar" opt milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

  • 2024 e anul în care expiră contractul dintre Ajax şi Răzvan Marin
  • 21 de selecţii şi un gol a strân Marin pentru naţionala mare a României
  • 1 - un trofeu a câştigat românul cu Ajax, Supercupa Olandei, la începutul sezonului

Afla mai multe despre: razvan marinrazvan marin ajaxrazvan marin transferrazvan marin club brugge 

viewscnt
Articole similare