Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | SANCŢIUNE RECORD pentru un jucător din Liga 1 care a jucat la pariuri: 2 ani suspendare şi amendă 300.000 de lei

BREAKING | SANCŢIUNE RECORD pentru un jucător din Liga 1 care a jucat la pariuri: 2 ani suspendare şi amendă 300.000 de leigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Comisia de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a admis, astăzi, sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretarul de Fotbal, împotriva fotbalistului Mihai Voduţ de la Chindia Târgovişte.

UPDATE Chindia Târgovişte a anunţat rezilierea contractului lui Mihai Voduţ, ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF. 

"AFC Chindia Târgovişte încetează relaţiile contractuale cu jucătorul Voduţ Mihai începând de astăzi, 2 decembrie 2019, ca urmare a hotărârii pronunţate astăzi de Comisia de Disciplină a FRF", se arată în comunicatul emis de clubul dâmboviţean. 


Astfel, în baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei.

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar. 

Mihai Voduţ era jucătorul Viitorului Constanţa

La începutul acestui an, un fotbalist din Liga l era acuzat că este un împătimit al pariurilor sportive şi că ar fi plasat pronosticuri pe meciurile echipei sale, dar şi pe alte evenimente din fotbalul românesc şi european. Cea care avea să-l dea în vileag a fost chiar fosta lui iubită, ca instrument al răzbunării.

La acea vreme jucător la FC Viitorul Constanţa, atacantul Mihai Voduţ (25 de ani) şi-ar fi agresat fizic fosta iubita, iar aceasta s-a gândit cum poate să se răzbune mai grav pe fostul său partener de viaţă. Aşa că s-a decis să facă publice mesajele dintre cei doi, în care femeia îi plasa biletele la pariuri sportive, la dorinţa jucătorului. Din imagini se putea observa faptul că Mihai Voduţ pariase, printre altele, chiar şi pe un meci al echipei sale Viitorul Constanţa, contra celor de la Astra Giurgiu.

La scurt timp, FC Viitorul Constanţa a decis rezilierea contractului lui Mihai Voduţ.

 

"Dacă va fi suspendat, i se va rezilia contractul cu Chindia"

Actualmente jucător la Chindia Târgovişte, contractul lui Mihai Voduţ se va "rupe" automat în urma acestei decizii, aşa cum a precizat, pentru Telekom Sport, preşedintele Chindiei, Marcel Ghergu.

"Este un proces pe rol, din trecut. La momentul respectiv nu era suspendat, era într-un litigiu, sunt problemele lui. Nu avem ce să facem. Am stabilit o clauză în care, dacă va fi suspendat, se va rezilia automat contractul cu Chindia. Eu mi-am dorit să ne poată ajuta, dar nu avem nicio putere. Eu sper să se rezolve favorabil pentru el", a declarat preşedintele celor de la Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, pentru Telekom Sport, în urmă cu o lună de zile.

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...