Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Selecţionerul Islandei, Erik Hamren, anunţă: "Un asemenea duel este precum o finală de cupă. Şansele sunt 55%-45% de partea noastră"

BREAKING | Selecţionerul Islandei, Erik Hamren, anunţă: "Un asemenea duel este precum o finală de cupă. Şansele sunt 55%-45% de partea noastră"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va întâlni Islanda, la Reykjavik, pe 26 martie, în semifinala barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Selecţionerul suedez al Islandei, Erik Hamren, consideră că echipa sa este favorită în duelul cu România.

Islandezii se bazează pe experienţă în disputa cu România şi speră să se califice la al treilea turneul final consecutiv, după Campionatul European din 2016 şi Cupa Mondială din 2018. Pentru România, va fi al treilea antrenor suedez pe care îl va înfrunta în ultimul an, după selecţionerul Suediei, Janne Andersson, şi cel al Norvegiei, Lars Lagerbeck.

"Un asemenea duel, unde este doar un singur meci, este precum un meci de cupă. De fapt, ca un o finală de cupă, şi de obicei şansele sunt 50-50. Când o echipă joacă pe teren propriu, şanse se modifică la 55-45. Întotdeauna este bine să avem o echipă experimentată şi să facem cât mai multe lucruri putem. Românii au o naţională bună şi foarte mulţi jucători tineri promiţători, cum au arătat la nivelul U21, anul acesta. Sper ca echipa noastră să profite de avantajul experienţei şi să acceadă în marea finală", a declarat Erik Hamren, într-un interviu pentru site-ul UEFA.

”Este totdeauna bine să ai experienţă. Vom încerca să o folosim în avantajul nostru. România este o echipă bună, cu o mulţime de jucători tineri, care au fost foarte buni la Campionatul European sub-21. Dar sper ca experienţa noastră de la cele două turnee finale să ne ajute în acest playoff” a mai spus Erik Hamren

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare