Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Sergiu Hanca vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo! Motivul este uluitor

BREAKING: Sergiu Hanca vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo! Motivul este uluitor

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, vrea să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, după un episod incredibil care a avut loc la Giurgiu.

La finalul meciului pierdut de Dinamo în faţa Astrei cu scorul de 4-1, dinamovistul trebuia să se prezinte la flash-interviu, însă nu a mai apărut în faţa camerelor TV, din cauza unui motiv delicat. Din informaţiile Telekom Sport, soţia fotbalistului ar fi întâmpinat probleme în timpul partidei. Mai exact, după unicul gol al lui Dinamo, înscris chiar de Hanca, soţia sa Andreea a intrat în conflict cu fanii dinamovişti, care ar fi agresat-o.

Hanca a anunţat că vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo şi a plecat de la stadion alături de soţie, separat de echipă. Fotbalistul susţine că soţia sa ar fi fost lovită de fani.

"Înţeleg, dar vreau să ne respecte jucătorii aşa cum sunt ei!", a reacţionat Mircea Rednic, la Telekom Sport, după aflarea veştii.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I. Pentru Astra au marcat Llullaku '7, Buş '36, Gheorghe '68 şi Roşu '71, iar pentru Dinamo a înscris Hanca '77.

A fost al doilea gol reuşit de Sergiu Hanca, în actuala ediţie a Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani joacă în "Ştefan cel Mare" din ianuarie 2016, atunci când a venit de la ASA Târgu Mureş.

Afla mai multe despre: hancasotie 

viewscnt
Articole similare