Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Show-urile WWE, în pericol să fie anulate. Focar de infecţie cu COVID-19 la cea mai mare companie de wrestling din lume

BREAKING | Show-urile WWE, în pericol să fie anulate. Focar de infecţie cu COVID-19 la cea mai mare companie de wrestling din lume

WWE

Comentarii

WWE îşi testează masiv angajaţii, iar lucrurile nu arată deloc bine. Conform Pro Wrestling Sheet, săptămâna aceasta, mai mulţi oameni, inclusiv wrestleri, care au participat la show-urile din Performance Center, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

UPDATE: Kayla Braxton, care are meseria de reporter în WWE, susţine că a fost depistată şi ea pozitiv cu noul corona virus şi că este pentru a doua oară când i se întâmplă acest lucru.

 

 

UPDATE: Jurnalista Renee Young este prima persoană din WWE care a confirmat că s-a infectat cu noul coroanvirus.

 

 


Jurnalistul Ryan Satin susţine că nu a fost încă dezvăluit numărul şi numele wrestlerilor infectaţi cu coronavirus, dar conform surselor sale, cel puţin trei oameni care au luat parte la show-urile organizate în baza de pregătire din Orlando au primit testele pozitive săptămâna aceasta.

Conform aceleiaşi surse, Pro Wrestling Sheet, WWE va testa şi mai mult şi mai des în perioada imediat următoare, ca să evite posibila dezvoltare a unui focar, mai ales că show-urile Raw, SmackDown şi NXT sunt înregistrate şi difuzate săptămânal.

Primul caz de coronavirus din WWE a fost depistat săptămâna trecută, atunci când un wrestler din pepinieră a primit testul pozitiv. Acest lucru a făcut ca WWE să amâne cu o zi înregistrarea show-urilor, dar totul a revenit la normal după ce restul celor prezenţi au iavut teste negative.

Momentan rămâne un mister, când, cum, unde şi cine s-a infectat cu noul coronavirus în WWE, dar cert este că lucrurile nu arată deloc bine. Miercuri, 24 iunie, în Florida au crescut dramatic cazurille de COVID-19: nu mai puţin de 5,500 de infectaţi într-o singură zi, de trei ori mai mult decât în urmă cu două săptămâni.

Afla mai multe despre: wwecoronavirus 

viewscnt
Articole similare