Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Starul Rapidului pleacă şi el la o fostă forţă din Champions League. Şucu dă o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor

BREAKING | Starul Rapidului pleacă şi el la o fostă forţă din Champions League. Şucu dă o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor

Rapid

Comentarii

Rapid a primit o ofertă pentru internaţionalul român, Horaţiu Moldovan, astfel că giuleştenii pot rămâne acum fără titularul dintre buturi în această iarnă.

Horaţiu Moldovan este titularul celor de la Rapid Bucureşti şi, totodată, goalkeeper-ul care a apărat poarta României în ultimele partide din preliminariile pentru EURO 2024.

"Dacă va veni o ofertă foarte bună în această iarnă, mă pot gândi să fac pasul afară", a declarat portarul Rapidului la finalul remizei cu Farul, de la Ovidiu, scor 0-0.

Moldovan a atras interes din partea unui club de tradiţie al unui campionat din vestul Europei.

Basel, fosta campioană a Elveţiei este dispusă să platească suma de 800.000 de euro, clauza de reziliere a lui Moldovan, în această iarnă, anunţă GSP.

Salariu colosal pentru Horaţiu Moldovan

Salariul său ar fi pe măsura sumei pe care ar plăti-o elveţienii de la Basel, aproximativ 50.000 de euro pe lună ar încasa Horaţiu Moldovan.

Basel este pe locul 11 în Elveţia, penultimul loc al clasamentului. Fosta campioană a strâns doar 18 puncte din 18 partide.

Variantele Rapidiştilor pentru poziţia de portar ar rămâne Virgil Drăghia (33 de ani) şi George Ungureanu (16 ani).

Rapidiştii şi-au trecut pe listă numele unui portar de perspectivă din campionatul Albaniei, Mustafe Abdullahu (19 ani), de la KF Tirana, aceeaşi echipă de la care a fost adus kosovarul Florent Hasani.

În acest sezon, Horaţiu Moldovan a fost titular în toate meciurile Rapidului în Superliga. Portarul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a închis poarta în aproape jumătate din partidele disputate, în nouă meciuri, rapidiştii au scăpat fără gol încasat.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidbaselcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare