Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şumudică se întoarce şi semnează cu o nouă echipă. Când şi în ce ţară merge antrenorul român

BREAKING | Şumudică se întoarce şi semnează cu o nouă echipă. Când şi în ce ţară merge antrenorul român

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit, săptămâna trecută, de Gaziantep şi a revenit în România. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a dezvăluit că se va întoarce curând pe banca tehnică.

Odată cu revenirea în ţară, Marius Şumudică a fost prezent, sâmbătă, pe Arena Naţională la meciul pe care echipa sa de suflet, Rapid, l-a câştigat cu scorul de 4-0 în faţa rivalei FCSB. Antrenorul a atras toate privirile cu gesturile sale controversate, însă asta nu l-a îndepărtat de revenirea pe banca tehnică.

Dorit insistent de cluburi importante din Superliga, printre care şi Petrolul, Şumudică a dezvăluit că va semna, la finalul acestui sezon, cu o echipă din Golf sau tot din campionatul Turciei.

„Vreau să mă reculeg din toate punctele de vedere, să mă duc acasă, să-mi văd copiii, soţia, să-mi strâng părinţii în braţe. Am nişte probleme familiale şi trebuie să rămân lângă familie. Au nevoie de mine. Şi asta m-a făcut să mă întorc acasă.

M-au sunat două cluburi din Liga 1, dar nu se pune problema. Cluburi care erau în play-out, dar nu. De Craiova nu ştiu nimic. N-am nicio discuţie cu domnul Rotaru şi nu e fairplay să discut atât timp cât are antrenor. Eu n-am avut nicio discuţie cu domnul Rotaru şi nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Când nu vor avea antrenor anumite echipe, există posibilitatea să rămân şi în ţară, dar pentru mine prioritatea este să plec în străinătate. Vreau să mă odihnesc 2-3 luni şi cu siguranţă voi pleca în străinătate în vară, ori în Golf, ori în Turcia, vedem, a declarat Marius Şumudică.

Şumudică, demis de la Gaziantep

Antrenorul român Marius Şumudică şi-a reziliat, săptămâna trecută, contractul cu echipa turcă Gaziantep FK.

Şumudică preluase echipa pe 6 septembrie 2023, când aceasta ocupa ultimul loc în clasament (20), fără vreun punct.

Gaziantep se află în prezent pe locul 15, cu 31 de puncte din 29 de etape. Ultimele patru clasate retrogradează.

În lotul echipei Gaziantep FK se află patru jucători români, portarul Florin Niţă, mijlocaşii Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi atacantul Denis Drăguş, dar şi brazilianul Junior Morais, care are şi naţionalitate română.

Pe plan intern, Marius Şumudică le-a antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Concordia Chiajna şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: sumudicarapidfcsbpetrolulgaziantep 

viewscnt
Articole similare