Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avalanşă de oferte pentru Simona Halep! Ce antrenor îşi doreşte sportiva din România | EXCLUSIV

Avalanşă de oferte pentru Simona Halep! Ce antrenor îşi doreşte sportiva din România | EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Simona Halep se află la Miami, în aceste zile, acolo unde este aşteptată să joace primul meci oficial după o pauză de un an şi jumătate, în care a luptat pentru a-şi demonstra nevinovăţia în cazul de dopaj.

  • Halep nu a mai jucat un meci oficial din 29 august 2022, când era învinsă de ucraineanca Daria Snigur cu 6-2, 0-6, 6-4, în primul tur la US Open, ulterior fiind depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la turneul american.

Simona Halep are planuri mari!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de Simona Halep şi i-a redus, marţi, la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

  • Simona Halep fusese suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, pe 12 septembrie 2023, de către Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).
  • ITIA a precizat atunci că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Organizatorii de la Miami Open i-au acordat Simonei Halep un wild card, imediat ce i-a fost ridicată suspendarea.

Constănţeanca a plecat la Miami alături de mama sa, dar şi de un fizioterapeut şi un sparring-partner. La turneu vor mai ajunge, în următoarele zile, tatăl şi fratele sportivei.

Simona Halep nu duce lipsă de oferte

Din informaţiile Orange Sport, Simona Halep a primit numeroase oferte din partea antrenorilor dornici să lucreze cu sportiva din România.

Primele contacte au fost stabilite încă de pe vremea în care jucătoarea era suspendată, iar numărul propunerilor a crescut imediat după ce i-a fost ridicată pedeapsa.

Cu toate acestea, Simona nu se grăbeşte să ia o decizie atât de importantă pentru viitorul său. Este dispusă să analizeze cu atenţie toate opţiunile înainte de a face o alegere.

În acelaşi timp, surse Orange Sport anunţă că Simona şi-ar dori foarte mult ca din acest punct să fie antrenată de cineva alături de care nu a mai lucrat în trecut.

Darren Cahill îi întinde o mână de ajutor

La Miami, Simona Halep va ajutată, din exterior, de fostul său antrenor, Darren Cahill, cel care l-a făcut campion la Australian Open, recent, pe italianul Jannick Sinner.

Antrenorul australian a fost de acord să-i ofere câteva sfaturi importante jucătoarei din România, în aceste momente dificile, în care nu are un antrenor full-time, ci doar un fizioterapeut şi un sparring-partner.

Simona Halep şi Darren Cahill au colaborat cu două ocazii, în 2015-2018 şi 2020-2021, perioade în care Simona a avut cele mai bune performanţe ale carierei.

Simona ar putea rămâne în SUA

Simona Halep ia în considerare serios să rămână în Statele Unite, în următoarele săptămâni, pentru a-şi pune la punct pregătirea fizică.

”Simo” îşi doreşte foarte mult să revină în echipa de ”Billie Jean King Cup” a României, care va înfrunta Ucraina, pe 12 şi 13 aprilie, chiar în Statele Unite ale Americii, în barajul de calificare la turneul final.

Aşadar, Simona ar putea face joncţiunea cu celelalte colege din echipa naţională chiar în Statele Unite, cu ocazia acestui duel.

Afla mai multe despre: simona halepmiamidarren cahill 

viewscnt
Articole similare