Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer BOMBĂ la Real Madrid! ”În câteva ore devine oficial!” Mutarea făcută de Florentino Perez prin care a luat faţa Barcelonei

BREAKING | Transfer BOMBĂ la Real Madrid! ”În câteva ore devine oficial!” Mutarea făcută de Florentino Perez prin care a luat faţa Barceloneigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid continuă să investească în viitor. Iar presa spaniolă scrie că gruparea blanco a reuşit o mutare surpriză! Este vorba despre Alberto Soro, unul dintre cei mai talentaţi jucători sub 21 de ani din Spania.

Negocierile dintre Real Madrid şi Real Zaragoza sunt ca şi încheiate: ”Transferul devine oficial în următoarele ore” anunţă Don Balon, care confirmă trecerea lui Alberto Soro Alvarez pe Concha Espina.

Soro a fost una dintre revelaţiile sezonului trecut din Liga 123 (a doua ligă spaniolă). La nici 20 de ani, a stârnit imediat interesul a trei forţe din Europa: Real Madrid, FC Barcelona şi Arsenal Londra. Fotbalistul care evoluează ca mijlocaş ofensiv impresionează prin ”determinare, spirit de lider, personalitate şi o impresionantă maturitate pentru vârsta pe care o are”. În plus, ”verticalitatea şi tehnica sa au furat privirile marilor cluburi din Spania”, mai scrie sursa citată.

Evaluat la 2.5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Soro a marcat două goluri şi a reuşit două pase decisive în stagiunea trecută: ”E noul Marco Asensio” scriu fanii pe reţelele de socializare. Asensio a fost de asemenea achiziţionat de Real Madrid direct din Liga a doua spaniolă. Apoi s-a transformat într-un adevărat star.

Florentino Perez s-a mişcat cel mai repede: cât plăteşte Real Madrid pentru Soro

Dorit şi de Barcelona şi de Arsenal, Soro ajunge acum la Real Madrid, club care plăteşte 2.5 milioane de euro pentru el, plus alte 500 de mii în bonusuri de performanţă. O sumă infimă pentru un club ca Real, obişnuit să cheltuiască zeci de milioane pe jucători. Şi din nou, comparaţia cu Marco Asensio, fotbalist care a costat doar 4 milioane de euro.

Mai mult, pentru a-i convinge pe oficialii Zaragozei să accepte oferta sa, Florentino Perez a acceptat să-l mai lase un sezon pe La Romareda. La fel cum a procedat şi cu Marco Asensio sau Jesus Vallejo, ultimul adus chiar pe filiera Real Zaragoza.

Astfel, Real a reuşit să câştige ”duelul” cu Barcelona, care oferea o sumă de bani mai mare pentru Alberto Soro. Aşa joacă noul transfer al Realului. Imagini, mai jos. 

Afla mai multe despre: alberto sororeal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare