Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer cu gândul la titlu pentru Rapid! Conducerea îi îndeplineşte dorinţa lui Bergodi

BREAKING | Transfer cu gândul la titlu pentru Rapid! Conducerea îi îndeplineşte dorinţa lui Bergodi

Rapid

Comentarii

Rapidul a remizat, vineri, pe terenul celor de la Sepsi, scor 0-0, şi se află la doar un punct de liderul FCSB, formaţie care are un meci mai puţin disputat.

Rapidul a învins-o pe FCSB, săptămâna trecută, scor 2-1, şi a intrat cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Cristiano Bergodi a cerut întăriri

Cu toate acestea, giuleştenii au pierdut trei jucători foarte importanţi din cauza accidentărilor, în ultima perioadă - Albion Rrahmani, Claudiu Petrila şi Xian Emmers - iar forţa ofensivei a scăzut considerabil.

Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila nu vor mai juca deloc în 2023. Apoi, va urma o perioadă de recuperare fizică şi, cel mai probabil, vor reveni pe teren la finalul lunii ianuarie.

De asemenea, rămâne de văzut cât de mult vor avea de tras cei doi jucători pentru a-şi regăsi forma fizică excelentă pe care o aveau înainte de accidentare.

  • Se spune că o recuperare fizică perfectă durează cât perioada de inactivitate înregistrată.

În lipsă de opţiuni, antrenorul Cristiano Bergodi a fost obligat să introducă pe teren la ultimul meci, cu Sepsi (0-0), un junior - pe Omar El Sawy - dar şi un fotbalist adus în urmă cu câteva zile - Juvhel Tsoumou - fotbalist care nu este pregătit 100% din punct de vedere fizic.

Aşadar, obligat de situaţie, tehnicianul italian ar fi solicitat conducerii întăriri urgente în iarnă, pentru a-şi continua parcursul foarte bun din Superligă.

Un prim fotbalist care va ajunge în Giuleşti va fi, de fapt, o revenire: cea a lui Claudiu Micovschi de la UTA Arad.

Conform sport.ro, Cristiano Bergodi l-ar dori foarte mult înapoi pe Micovschi şi le-a transmis conducătorilor din Giuleşti să activeze clauza prin care se poate realiza acest lucru.

Claudiu Micovschi ar fi trebuit să rămână la UTA Arad până în vară, însă sunt şanse mici să se mai întâmple acest lucru. A jucat foarte bine sub comanda lui Mircea Rednic, iar în acest moment ar fi fost foarte util în garnitura giuleşteană.

Claudiu Micovschi a marcat 3 goluri în 9 partide de Superligă, plus un assist, fiind unul dintre cei mai valoroşi jucători ai celor de la UTA Arad.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Micovschi, conform transfermarkt.de.

Mijlocaşul a fost transferat de Rapid Bucureşti în vara recent încheiată, liber de contract, după o ultimă aventură în Italia, la Avellino.

Afla mai multe despre: micovschibergodi 

viewscnt
Articole similare