Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul lui Florin Niţă la Lille, tot mai aproape! Presa din Franţa îl laudă pe portarul român

BREAKING | Transferul lui Florin Niţă la Lille, tot mai aproape! Presa din Franţa îl laudă pe portarul român

Fotbal

Comentarii

Florin Niţă (36 de ani) se află în faţa celui mai important transfer al carierei!

Portarul român se află în discuţii cu fosta campioană a Franţei, Lille, care se află în căutarea unui număr doi între buturi, după ce Benoit Costil a decis să plece în Italia, la Salernitana.

  • Titularul celor de la Lille este Lucas Chevalier, un portar francez de 21 de ani, cotat la 10 milioane de euro de transfermarkt.de.

Florin Niţă, tot mai aproape de Lille

În acest moment, şefii celor de la Lille alternează între două nume: Florin Niţă - care este liber de contract după ce i-a expirat contractul cu Sparta Praga, şi Thomas Didillon, un portar de 27 de ani de la Cercle Brugge, aflat în ultimul an de contract.

La prima vedere, Thomas Didillon pare avantajat de vârstă, însă nu acesta este criteriul decisiv pentru Lille.

Şefii clubului îşi doresc un portar care să-i fie mentor titularului Lucas Chevalier, considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri portari francezi.

De asemenea, dacă tot va fi portar secund, Lille nu pare a fi tentată să plătească între 1-2 milioane de euro în schimbul lui Didillon, din moment ce Florin Niţă este liber de contract.

Jurnaliştii francezi au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Niţă, pe care îl consideră capabil să-şi arate calităţile la un club atât de mare, precum este Lille.

În ultimele zile a mai apărut un nume: Florin Niţă. Este un profil complet diferit faţă de cel al lui Thomas Didillon.

Portarul român are 36 de ani şi în prezent este liber de contract. Deşi nu cunoaşte campionatul Franţei, a participat de câteva ori în competiţiile europene: Liga Campionilor, Europa League şi chiar Conference League - unde Lille ar putea participa în acest sezon.

În plus, Niţă se bucură de o foarte bună reputaţie. Iubitorii campionatului României îl laudă pentru mentalitatea ireproşabilă şi pentru capacitatea de a avea grijă de tineri.

În ciuda vârstei sale, se zvoneşte că portarul este capabil de evoluţii foarte bune. Este, fără îndoială, un profil excelent pentru Lille, iar conducerea trebuie doar să aleagă”, notează ”score.fr”.

Afla mai multe despre: florin nitadidillonlille 

viewscnt
Articole similare