Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | TUN la FCSB. Becali pregăteşte transferul de răsunet: "Dai lovitura"

BREAKING | TUN la FCSB. Becali pregăteşte transferul de răsunet: "Dai lovitura"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte un transfer de răsunet, un adevărat tun pe piaţa de mercato, alături de omul său de încredere. FCSB vrea întăriri serioase pentru titlul şi apoi pentru a ataca aşa cum se cuvine preliminariile cupelor europene, pe care nu vrea le mai rateze.

Prin evoluţiile jucătorului, transferul lui Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, din Africa de Sud, i-a dat încredere lui Gigi Becali pentru a încerca şi alte "pieţe", pe lângă cea din România. Alături de omul său de încredere, patronul FCSB pregăteşte un transfer de răsunet.

FCSB caută un brazilian care să facă diferenţa în Superligă şi în Europa: "Vedem în perioada următoare"

Florin Vulturar, agent şi om de încredere al lui Gigi Becali, pregăteşte un transfer important la FCSB, "în perioada următoare". Agentul vrea să-i aducă lui Becali la FCSB un jucător brazilian, un decar adevărat, un fotbalist care să facă diferenţa în Superliga şi în competiţiile europene.

Totuşi, o astfel de mutare este vizată dacă FCSB va lua titlul în Superligă şi va putea intra în preliminariile Ligii Campionilor. Florin Vulturar caută variante pe care să i le propună omului de afaceri din Pipera, de care este legat cu o relaţie naş-fin.

"(n.r. – brazilieni de ce nu aduceţi la FCSB?) Vedem în perioada următoare. Important e acum să faci echipă să câştigi campionatul şi apoi vedem. Un mijlocaş ofensiv dacă ai găsi unul bun ar fi ok, dar nu e uşor să aduci un brazilian la un nivel foarte, foarte bun.

Sunt nişte jucători care te ajută mult. Un jucător de creaţie brazilian te-ar ajuta mult. Un jucător care să facă diferenţa, un jucător de creaţie", a spus Florin Vulturar, la Fanatik.

Florin Vulturar este omul la recomandarea căruia a fost transferat Siyanbonga Ngezana, fundaş central pentru care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs. De asemenea, FCSB s-a înţeles şi cu un atacant de la echipa sud-africană, pentru care urmează să plătească aceeaşi sumă pe care a achitat-o şi în schimbul lui Ngezana.

Afla mai multe despre: fcsb transfer rasunetfcsb transfer gigi becaligigi becali transfergigi becali transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare