Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | U Craiova e aproape de o super lovitură. Anunţul presei spaniole: ”Acordul este IMINENT!”

BREAKING | U Craiova e aproape de o super lovitură. Anunţul presei spaniole: ”Acordul este IMINENT!”

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova este aproape să-l transfere pe Diogo Verdasca de la Real Zaragoza.

Aşa cum Telekom Sport v-a anunţat în urmă cu o săptămână, Craiova negociază transferul fundaşului portughez, Diogo Verdasca de la Real Zaragoza.

Cotidianul spaniol AS a confirmat informaţia şi anunţă în ediţia sa de astăzi: ”Verdasca rămâne pentru moment alături de restul lotului, dar fundaşul central portughez nu va mai rămâne la Zaragoza. Transferul său la Universitatea Craiova din România este iminent”.

Verdasca (22 de ani) a crescut la juniorii lui FC Porto şi a fost internaţional al Portugaliei la toate categoriile de vârstă: U16, U17, U18, U19 şi U20.  În sezonul trecut a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul Zaragozei, evoluând în 30 de meciuri şi marcând de 3 ori. Impresionează în jocul aerian, dar şi prin plasament, iar în prezent are o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Verdasca a trezit şi interesul formaţiei de primă ligă, Eibar dar si al clujenilor de la CFR.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe