Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | UEFA a decis: Islanda - România nu se mai joacă în luna iunie. Duelul a fost reprogramat

BREAKING | UEFA a decis: Islanda - România nu se mai joacă în luna iunie. Duelul a fost reprogramat
Comentarii

UEFA a decis ca meciurile din play-off-urile Ligii Naţiunilor, programate pe 4 iunie, să se dispute în luna septembrie, iar cupele europene să se încheie în iulie şi august

Azi, la două săptămâni de la prima şedinţă extraordinară pe Internet, UEFA a organizat a doua videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55 de federaţii, în care a discutat viitorul fotbalului continental. După ce, pe 17 martie, forul de la Nyon a amânat Campionatul Euroăean cu un an, din 2020 în 2021, acum a hotărât în linii mari cum se va încheia acest sezon, dar şi programul echipelor naţionale.

De asemenea, cupele europene ar urma să se încheie în luna iulie şi august, potrivit ZDF.

UPDATE 17:50 FRF confirmă informaţia, prin intermediul site-ului oficial:

"UEFA a organizat miercuri, 1 aprilie, o videoconferinţă cu liderii tuturor federaţiilor europene. În urma consultărilor, în contextul evoluţiei pandemiei COVID-19, prin decizie de Comitet Executiv, forul a decis amânarea tuturor partidelor internaţionale programate până la finalul lunii iunie (seniori, senioare, juniori, junioare).

Aşadar, meciurile din barajul pentru turneul final al Campionatului European de fotbal, programate iniţial în luna martie şi mutate ulterior pentru luna iunie, au fost din nou amânate. Datele exacte de disputare ale meciurilor decisive urmând să fie comunicate ulterior de forul de la Nyon.

În urma prestaţiei din Liga Naţiunilor, reprezentativa României este calificată în play-off şi va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinală. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei", scrie frf.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare