Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Varga taie-n carne vie: 3 jucători, OUT! Decizie drastică după meciul cu FCSB

BREAKING | Varga taie-n carne vie: 3 jucători, OUT! Decizie drastică după meciul cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunţat că nu mai puţin de 3 jucători vor pleca de la echipă în pauza de iarnă. Unul dintre jucători este Yevgen Konoplyanka (34 de ani), "o mare dezamăgire", transferul-vedetă pe care l-a făcut CFR-ul în perioada de mercato din vară.

3 jucători de la CFR Cluj vor pleca în prima perioadă de mercato care urmează să se deschidă, cea din iarnă. Nelu Varga, patronul echipei, a dat numele fotbaliştilor de care CFR Cluj urmează să se despartă, iar doi dintre aceşti sunt veniţi în urmă cu doar câteva luni.

Nelu Varga taie-n carne vie: 3 jucători, OUT! Konoplyanka, "o mare dezamăgire"

Omul de afaceri care controlează CFR Cluj, Nelu Varga, a avut o reacţie furibundă după meciul CFR Cluj - FCSB 1-1. Patronul echipei a spus că nu mai puţin de trei jucători vor pleca din Gruia în următoarea perioadă de mercato, printre care şi Yevgen Konoplyanka.

Transferul-vedetă pe care CFR Cluj l-a făcut în vară este catalogat drept o mare dezamăgire de către Nelu Varga, care a admis că ucraineanul a fost un pariu de-al său. Pe lângă Konoplyanka, Luka Juricic şi Cristian Bălgrădean sunt ceilalţi doi jucători pe care Nelu Varga îi vrea plecaţi.

"Trei jucători de care ne vom despărţi, unul este Konoplyanka. A fost pariul meu. O mare dezamăgire, ne vom despărţi în iarnă. E subiect închis. La fel, Juricic. Cu Bălgrădean o să reziliem, nu-i veţi mai vedea pe cei trei de la anul", a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Yevgen Konoplyanka a jucat doar 54 de minute în patru meciuri pentru CFR Cluj, în patru meciuri, fără gol sau pasă de gol.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargaplecarikonoplyankajuricicbalgradeansuperliga 

viewscnt
Articole similare