Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Viitoarea echipă a lui Cristiano Ronaldo a fost anunţată! Directorul sportiv al clubului a confirmat: "E un privilegiu!"

BREAKING | Viitoarea echipă a lui Cristiano Ronaldo a fost anunţată! Directorul sportiv al clubului a confirmat: "E un privilegiu!"

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo are viitorul decis. Oficialii din conducerea lui Juve au ales ce se va întâmpla cu portughezul.

Fostul star al celor de la Real Madrid va mai rămâne cu siguranţă la Juventus până la terminarea contractului.

Cât timp va mai rămâne Cristiano Ronaldo la Juventus

Cristiano Ronaldo se simte foarte bine la Juventus, chiar dacă au fost eliminaţi de Porto din Champions League, portughezul se gândeşte să rămână la gruparea italiană şi va lupta pentru a câştiga Champions League alături de "Bătrâna Doamnă".

În presa din Italia, atacantul "bianconerilor" era ca şi plecat de la gruparea torineză. În urma eşecului din Liga Campionilor, Cristiano era pe lista de plecare a celor de la Juventus, motivul fiind ratarea de a merge mai departe în cea mai bună competiţie între cluburi, dar şi salariul foarte mare de 60 milioane de euro pe an.

Potrivit celor de la Correre dello Sport, portughezul putea fi cedat anul acesta, pentru că nu intenţiona să prelungească actulalul contract, iar din cauza vârstei, preţul atacantului de 36 de ani urma să fie de 29 milioane de euro, cu toate că Ronaldo a fost achiziţionat pentru 117 milioane de euro.

Cu toate acestea, conducerea clubului a anunţat că fostul jucător de la Manchester United va rămâne la Juve până la finalul contractului care expiră în vara anului 2022.

Conducerea "Bătrânei Doamne" s-a decis asupra viitorului pe care îl va avea portughezul la club

În urma a ceea ce a fost scris în presa italiană în ultima vreme, directorul sportiv al celor de la Juventus, Fabio Paratici s-a amuzat şi a susţinut că toate acele ştiri sunt false.

Acesta a menţionat faptul că cei din conducerea 'Bătrânei Doamne" s-a decis asupra viitorului pe care îl va avea Cristiano Ronaldo la club şi că cel mai probabil va semna şi o prelungire a contractului.

"Acest subiect mă face să zâmbesc. Nu m-am gândit niciodată, în cariera mea, că va trebui să discut astfel despre Cristiano Ronaldo. Am crescut într-un mic sat din Valpadania şi am auzit discursuri ale lui Baggio, Mazzola...

Ronaldo este golgheter în Serie A, a câştigat 5 "Baloane de Aur". Este un privilegiu să-l avem şi îl ţinem strâns. Cu siguranţă reprezintă viitorul Juventus. Suntem foarte fericiţi de ceea ce face şi suntem încântaţi că avem astfel de campioni alături de noi", a declarat Fabio Paratici, conform juventusnews24.com.

Cristiano Ronaldo este cotat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare