Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Vrea". Acord pentru transfer, antrenorul a dat de gol mutarea! Becali, intervenţie decisivă

BREAKING | "Vrea". Acord pentru transfer, antrenorul a dat de gol mutarea! Becali, intervenţie decisivă

FCSB

Comentarii

FCSB l-a cedat pe Malcom Edjouma (26 de ani) la Bari, în Italia, iar un alt fotbalist al "roş-albaştrilor" stă în pole-position să plece după meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Mai mult, se pare că jucătorul are deja un acord cu noua echipă unde va ajunge.

Valentin Gheorghe, fotbalist care a jucat extrem de puţin în acest sezon la FCSB, în ciuda faptului că echipa este angrenată în trei competiţii, şi-a dat acordul pentru a semna cu UTA Arad, în cazul în care FCSB va renunţa la serviciile sale după partida cu Nordsjaelland din turul 3 preliminar al Conference League.

Valentin Gheorghe şi-a dat acordul pentru transferul la UTA, de la FCSB

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, a anunţat că a discutat cu Valentin Gheorghe şi fotbalistul FCSB şi-a dat acordul pentru a semna cu UTA, în cazul plecării de la "roş-albaştri". Tehnicianul a dezvăluit, însă, că Gigi Becali va avea intervenţia decisivă şi decizia finală va fi în mâinile sale, după ce va afla deznodământul partidei cu Nordsjaelland din Conference League.

„Cu el aşteptăm, se amână de la un meci la altul de Conference League. Dacă FCSB se califică mai departe, au nevoie de jucători în lot, iar Gigi (n.a. Becali) se schimbă de la o zi la alta. Eu am vorbit cu jucătorul, îşi doreşte să vină aici şi aşteptăm”, a declarat Mircea Rednic, conform glsa.ro.

Gigi Becali a anunţat că vrea să-l cedeze pe Valentin Gheorghe

Supărat după meciul cu Nordsjaelland, 0-0 pe Stadionul Steaua, Gigi Becali a anunţat că Valentin Gheorghe va pleca de la "roş-albaştri" în perioada următoare. Trei echipe îl vor pe fostul jucător de la Astra: UTA, U Cluj şi Petrolul, însă se pare că Gheorghe şi-a dat acordul pentru plecarea la UTA, dat de gol de Mircea Rednic.

Gigi Becali s-a supărat pe Valentin Gheorghe pentru că n-a reuşit să facă diferenţa în momentul când a fost introdus în meciul cu Nordsjaelland din Ghencea. "Am jucat extraordinar cu o echipă care pasează foarte mult. S-a greşit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am ştiut. Îl vor vreo 3 echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja", a spus Gigi Becali.

Valentin Gheorghe mai are contract cu FCSB până în 2026, după ce a fost transferat în vara lui 2021 de la Astra cu 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: valentin gheorghe transfer fcsb utamircea rednic transfer valentin gheorghe fcsbvalentin gheorghea acord transfer utavalentin gheorghe fcsb transfer uta 

viewscnt
Articole similare