Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brigadă din Croaţia la meciul CFR Cluj - KuPS. Au arbitrat trei echipe din România în cupele europene, toate au pierdut

Brigadă din Croaţia la meciul CFR Cluj - KuPS. Au arbitrat trei echipe din România în cupele europene, toate au pierdut

Fotbal

Comentarii

Croatul Ivan Bebek va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi formaţia finlandeză KuPS Kuopio, care va avea loc joi, de la ora 19:30, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în play-off-ul Europa League la fotbal.

Arbitri asistenţi vor fi Goran Pataki şi Bojan Zobenica, iar al patrulea oficial al fost delegat Mario Zebec. Ivan Bebek (43 ani), arbitru FIFA din 2003, a condusă o dată pe CFR în cupele europene, când clujenii au fost învinşi de Bordeaux în deplasare cu 1-0, pe 22 octombrie 2008, în grupele Champions League.

Croatul a arbitrat-o şi pe KuPS, mai recent, finlandezii fiind învinşi de Legia Varşovia cu 1-0, pe 25 iulie 2019, în turul al doilea preliminar al Europa League.

Ivan Bebek a fost la centru şi la alte două meciuri ale echipelor româneşti în cupele europene, ambele soldate cu înfrângeri. Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Benfica, la Lisabona, pe 14 februarie 2007, în şaisprezecimile de finală ale Cupei UEFA, iar FCSB a pierdut cu 0-2 meciul cu Viktoria Plzen jucat în deplasare, în grupele Europa League, pe 23 noiembrie 2017.

Ivan Bebek a condus şi două meciuri ale naţionalei României, o remiză cu Franţa în deplasare (1-1), pe 5 septembrie 2009, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, şi o victorie cu Armenia (1-0), acasă, pe 1 septembrie 2017, preliminariile CM 2018.

Tururile preliminare şi play-off-ul Europa League se joacă într-o singură manşă

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare