Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Fernandes a explicat de ce nu se ”înţelege” cu Cristiano Ronaldo! ”Dacă îl întrebi pe el, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă!”

Bruno Fernandes a explicat de ce nu se ”înţelege” cu Cristiano Ronaldo! ”Dacă îl întrebi pe el, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Bruno Fernandes au devenit colegi şi la echipa de club, după ce fostul jucător de la Juventus s-a transferat la United.

Cei doi comunică bine pe teren, dar uneori, nu se înţeleg din cauza dialectului pe care îl foloseşte fotbalistul cu 5 Baloane de Aur, care s-a născut în Funchal, acesta fiind cel mai mare oraş al insulei Madeira. 

Fernandes a dezvăluit acest lucru chiar în cadrul unui vlog realizat împreună cu Jesse Lingard. Într-un moment din vlog, portughezului îi era greu să înţeleagă ce i se spunea, deoarece fotbalistul născut în Manchester vorbeşte cu accent de mancunian. Apoi, Bruno a explicat că i se întâmplă un lucru asemănător şi cu Ronaldo. 

”Dacă îl întrebi pe el, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă!”

”Îmi place cum vorbeşti tu, pentru că în Portugalia se întâmplă fix acelaşi lucru. Există unele cuvinte în portugheză, încât dacă îl întrebi pe Cristiano, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă, deşi toţi trei suntem din aceeaşi ţară.

Cristiano vorbeşte cu unul dintre cele mai nasoale dialecte din limba portugheză. Ronaldo şi accentul lui de Madeira... Dumnezeule, jur că portughezii habar nu au ce vorbesc oamenii de pe insula asta”, a spus Bruno Fernandes.

Cristiano Ronaldo a cedat nervos în meciul cu Liverpool

Cristiano Ronaldo a făcut un gest necontrolat în partida cu Liverpool.

Manchester United a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), de Liverpool, în etapa a IX-a din Premier League.

De la gazde, Pogba, care a intrat pe teren la pauză, a fost eliminat în minutul 60, după o intrare dură asupra lui Keita. Fotbalistul echipei din Liverpool a fost scos cu targa de pe teren după atacul francezului. Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 52, dar reuşita portughezului a fost anulată pentru ofsaid.

În prima repriză a meciului, la scorul de 3-0, Cristiano Ronaldo l-a dezechilibrat pe tânărul Curtis Jones, chiar înainte ca arbitrul să fluiere final primei părţi. Apoi, Ronaldo s-a enervat, a lovit mingea de mai multe ori şi l-a atins şi pe jucătorul lui Liverpool. 

După acest gest incredibil, starul lui United a fost avertizat de arbitru cu cartonaşul galben. Până la pauză, United a mai încasat un gol şi Salah a făcut 4-0. Acelaşi jucător egiptean a mai punctat o dată în repriza secundă, iar scorul a fost 5-0. 

În urma acestui rezultat, United va rămâne pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte. Liverpool a urcat pe locul 2, cu 21 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-bruno fernandes-manchester united 

viewscnt
Articole similare