Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu a făcut spectacol la flash interviu: ”Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază” Anunţ despre transferul la FCSB: ”Am discutat ceva cu patronul”

Budescu a făcut spectacol la flash interviu: ”Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază” Anunţ despre transferul la FCSB: ”Am discutat ceva cu patronul”

Astra Giurgiu

Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Pentru Astra a marcat De Sousa, în minutul 16, iar pentru Universitatea a înscris Cicâldău, în minutul 45+3.

Starul Astrei, Constantin Budescu, a declarat la finalul meciului: ”Ţinând cont că am luat gol în ultimul minut din prima repriză, puteam să şi câştigăm acest meci, dar nu mai contează. E bine că am luat şi un punct pe vremea asta şi sperăm să acumulăm în continuare puncte. E greu pentru toată lumea, nu numai pentru mine, şi pentru fundaşi. Dacă te uiţi în jumătatea asta, am avut gheaţă, abia stăteau în picioare şi din păcate nu avem ce face. Sunt -10, -15 grade şi e imposibil să joci fotbal. Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază” a comentat mijlocaşul Astrei.

Budescu a explicat şi cum a dat golul care a făcut senzaţie de la antrenamente: ”De aici am dat. de fiecare dată când vin la Giurgiu dau de aici, dar se mai găsesc băieţi pe aici care filmează şi pun pe reţele de socializare. Eu nu am. Păi ce să execut pe gheaţa asta, e complicat! E bine că am dus-o până în careu”

Totodată, Budescu a vorbit despre viitorul său: ”N-am niciun contract pe masă, dacă aveam vi-l arătam. Sunt numai vorbe, am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire şi chestii de genul. Dacă o să fie ceva, de la FCSB, de la altă echipă, pot discuta, mai am 5 luni aici şi voi vedea ce voi face. Dacă nu, o să joc până la finalul contractului, n-am ce face. Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, o să mă uit pe el, dar nu-mi fac planuri dinainte. Mă concentrez la ce am la echipă. Acum pot discuta cu orice echipă pentru că sunt în ultimele 6 luni şi îmi dă dreptul. Suma aia, ţinând cont că mai am câteva luni, nu ştiu dacă o mai plăteşte cineva. E măricică şi ţinând cont că sunt în ultimele luni, dacă o să plătească cineva, cu atât mai bine, n-am ce să fac, nici ei n-au ce să facă că e o clauză de reziliere” a mai declarat Constantin Budescu.

Astra - Universitatea Craiova 1-1 (De Sousa 16 / Cicâldău 45)

Au evoluat:

Astra Giurgiu: Lazar (Popa '27)- De Sousa, Graovac, Găman, Şerban (Canadjija '9) - Crepulja - Stahl (V. Gheorghe '46), Răduţ, Budescu, Bruno - Montini (Merloi '72). Antrenor: Eugen Neagoe

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Nistor (Căpăţână '83), Matei, Cicâldău - Cîmpanu (Bărbuţ '35), Mamut (Ivan '63), Ofosu (Baiaram '63). Antrenor: Corneliu Papură

Cartonaşe galbene:Găman '29, Bruno '86 / Bălaşa '13, Bărbuţ '67, M.Constantin '90

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Andrei Constantinescu, iar rezervă a fost Bogdan Dumitrache.

Observator de arbitri a fost delegat Andrei Ioniţă.

Afla mai multe despre: constantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare