Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu s-a înţeles cu noua echipă, pleacă de la FCSB şi scapă de Becali! Transferul, ca şi făcut

Budescu s-a înţeles cu noua echipă, pleacă de la FCSB şi scapă de Becali! Transferul, ca şi făcut

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (33 de ani) pleacă de la FCSB şi s-a înţeles deja cu noua echipă! Trecut pe lista neagră la FCSB de Gigi Becali, mijlocaşul va juca din nou sub comanda lui Marius Şumudică, în Turcia, la Yeni Malatyaspor. Budescu are clauză în contract şi poate pelca oricând, liber, de la FCSB.

Budescu s-a înţeles cu noua echipă, pleacă de la FCSB şi scapă de Becali! Transferul, ca şi făcut

În 2022, Constantin Budescu va juca din nou sub comanda lui Marius Şumudică. De data aceasta în Turcia, la Yeni Malatyaspor. Antrenorul caută întăriri pentru a scăpa echipa de la retrogradare, iar, potrivit spotmedia.ro, Budescu s-a înţeles cu noua echipă şi şi-a dat acordul să joace pentru Yeni Malatyaspor.

Astfel, Budescu scapă de "coşmarul" de la FCSB, unde a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali din cauza salariului mare pe care îl are. "Budi" încasează lunar 20.000 de euro la FCSB, iar Becali vrea să reducă din cheltuieli după ce şi-a dat seama că nu mai are nicio şansă la titlu în faţa CFR-ului.

Potrivit sursei citate, Constantin Budescu urmează să-şi rezilieze contractul cu FCSB în zilele următoare, odată cu începerea perioadei de transferuri. Fotbalistul a ajuns la FCSB în septembrie 2021, liber de contract, după aventură în zona Goflului, la Damac. A marcat un singur gol şi a oferit o pasă decisivă, în 433 de minute acumulate în 11 meciuri.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Constantin Budescu poate pleca oricând, liber, de la FCSB. MM: "În orice perioadă de transferuri"

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Stoica, expert Telekom Sport şi manager general la FCSB, a anunţat că Budescu poate pleca în orice moment liber de contract de la echipă deoarece are o clauză în acest sens în înţelegerea semnată în septembrie 2021.

"El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză. Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe «Budi» plecând acum", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescu transfer turciaconstantin budescu transfer yeni malatyasporconstantin budescu transfer fcsbconstantin budescu gigi becaligigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare