Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu şi Alibec, pachet către CFR Cluj? Dan Petrescu dă cărţile pe faţă: "Oricine i-ar vrea, dar nu le-am făcut o ofertă celor de la Astra"

Budescu şi Alibec, pachet către CFR Cluj? Dan Petrescu dă cărţile pe faţă: "Oricine i-ar vrea, dar nu le-am făcut o ofertă celor de la Astra"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, recunoaşte că şi-ar dori să îi antreneze pe Constantin Budescu şi pe Denis Alibec, dar precizează că gruparea ardeleană nu le-a făcut vreo ofertă celor de la Astra Giurgiu.

"Pe Budescu sau Alibec e posibil să îi vedem la CFR? Nu ştiu, nu cred că va fi posibil, dar în fotbal nu se ştie. Am zis că îmi place de ei şi de atunci s-a iscat. Dar asta nu înseamnă că le-am făcut vreo ofertă celor de la Astra. Sunt jucători pe care oricine cred că îi vrea", a declarat Dan Petrescu.

Cu toate că recunoaşte că i-ar dori pe cei doi, antrenorul campioanei este legat de mâini şi de picioare, în această perioadă de mercato: "Deocamdată eu nu am primit niciun euro ca să fac un transfer, normal aşa era".

Denis Alibec, transfer pe ultima sută de metri

Denis Alibec (29 de ani) poate prinde un transfer important pe ultima sută de metri a perioadei de mercato din iarnă. Legia Varşovia, fosta campioană a Poloniei şi fostă în grupele Ligii Campionilor, este interesată să-l aducă pe atacantul care rupe plasele la Astra Giurgiu, alături de Constantin Budescu (30 de ani). O mutare la Legia Varşovia ar putea fi exact ceea ce are nevoie Alibec pentru a-şi continua forma bună într-un campionat din străinătate.

Atacantul Astrei, Denis Alibec, e monitorizat atent de Legia Varşovia, scrie site-ul futbol.pl, care mai notează faptul că vârful de atac crescut la Farul a mai fost pe lista polonezilor şi în urmă cu câţiva ani. Mai exact, în 2016. "Legia Varşovia este interesată de transferul unui atacant român, fost la Inter", este titlul cu care sursa citată deschide articolul despre Denis Alibec. Legia e interesată de un înlocuitor pentru Jaroslaw Niezgoda (24 de ani), care are ofertă şi cel mai probabil va pleca.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare