Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu şi Coman, în planurile FCSB-ului! Toni Petrea dezvăluie când vor mai juca cei doi fotbalişti

Budescu şi Coman, în planurile FCSB-ului! Toni Petrea dezvăluie când vor mai juca cei doi fotbalişti

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Gaz Metan Mediaş, din a 19-a etapă a Ligii 1.

După o vară plină de transferuri, FCSB a reuşit să îşi defintiveze un lot incredibil din puncte de vedere ofensiv, cu mai mult de două variante pentru fiecare post din atacul echipei.

Florin Tănase, Constantin Budescu, Ianis Stoica, Tavi Popescu, Andrei Cordea, Vali Gheorghe, Florinel Coman, Claudiu Keşeru, Andrei Burlacu, Ivan Mamut şi Andrei Dumiter sunt fotbaliştii pe care se poate baza Toni Petrea în atac.

Practic, pentru trei posturi, FCSB dispune de 11 jucători, iar unii dintre aceştia nu pot prinde nici măcar banca la majoritatea meciurilor.

Deşi pare excesiv să aibă un lot atât de numeros, acesta poate fi util în situaţii extreme, aşa cum s-a întâmplat când un focar de Covid a izbucnit la echipa lui Gigi Becali.

Între timp, roş-albaştrii şi-au revenit, iar mulţi jucători nu mai prind minute şi vor fi, cel mai probabil, lăsaţi să plece, fie în iarnă, fie în vară.

Budescu şi Coman, în planurile FCSB-ului

Printre cei de pe lista de plecări se numără şi Constantin Budescu. Mijlocaşul a revenit la FCSB la finalul perioadei de mercato, însă nu a reuşit să se impună din nou la echipă, din pricina sistemului.

Atât Iordănescu jr., cât şi Petrea preferă un sistem 4-3-3, în care Budescu nu îşi găseşte locul. În ciuda acestui fapt, antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că mijlocaşul încă se află în planurile sale.

Se antrenează normal, e cu echipa. Înţelege situaţia, când îi vine momentul, joacă”, a declarat Toni Petrea.

Un alt jucător ce a nu a mai prins primul 11 de o vreme este Florinel Coman, însă, contrar lui Budescu, absenţa acestuia se datorează unei accidentări.

După aproape patru luni petrecute pe bară, internaţionalul român şi-a revenit, dar nu va evolua la meciul cu Gaz Metan, fiind lăsat să se mai recupereze puţin înaintea partidelor cu Rapid şi Sepsi.

El e refăcut, dar pentru acest joc nu îl avem in calcul”, a adăugat antrenorul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare