Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali recunoaşte că impune doi jucători la FCSB: ”Nu ştiu care e mai bun”. Cine sunt fotbaliştii ceruţi în primul 11 de latifundiar

Gigi Becali recunoaşte că impune doi jucători la FCSB: ”Nu ştiu care e mai bun”. Cine sunt fotbaliştii ceruţi în primul 11 de latifundiar

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că i-a impus lui Toni Petrea să alterneze între doi fotbalilşti de la FCSB, întrucât nu ştie care este mai bun.

FCSB este ”jucăria” lui Gigi Becali încă de când latifundiarul a cumpărat clubul. Dacă în trecut implicarea sa la echipă era mai discretă, acum nu mai este un secret că finanţatorul are control deplin asupra formaţiei.

Prin intermediul unui telefon, latifundiarul poate schimba jucători la pauză sau impune fotbalişti în primul 11, iar oricine i se opune pleacă de la FCSB.

Din această cauză, echipa roş-albastră s-a bazat în ultimii ani doar pe antrenori lipsiţi de experienţă, întrucât cei cu renume nu vor intervenţii asupra muncii lor.

Edi Iordănescu a fost ultimul tehnician care a încercat să îl tempereze pe Gigi Becali, după ce a primit promisiuni de la latifundiar că nu va reveni la vechile obiceiuri.

Însă, după doar trei luni, finanţatorul FCSB-ului a izbucnit, iar Edi Iordănescu a ales să părăsească echipa, fără să mai încerce măcar să îşi recupereze din banii promişi.

Astfel a fost adus înapoi Toni Petrea, iar FCSB a revenit la era de ”dictatură” din anii precedenţi, în care Gigi Becali poate face orice îşi doreşte la echipă.

Cine sunt fotbaliştii impuşi în primul 11 al FCSB-ului de Gigi Becali

La momentul actual, latifundiarul are o nouă dilemă. Patronul FCSB-ului nu ştie care este un fotbalist mai bun, Andrei Cordea sau Vali Gheorghe.

Din această cazuă, Toni Petrea a primit ordinul de a îi alterna pe cei doi, până când patronul se va decide care este un jucător mai valoros.

Odată ce va stabili, Gigi Becali va insista probabil ca fotbalistul ales să joace cât mai multe meciuri, pentru a putea fi vândut pe o sumă mare, aşa cum a plănuit cu Man, Coman şi Tănase şi cum plănuieşte cu Ianis Stoica şi Tavi Popescu.

Eu vreau să văd care e mai bun. De asta am zis să joace când ăla, când ăla. Eu, în momentul ăsta, nu ştiu care e mai bun. Eu trebuie să mă conving. Depinde de ei”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare