Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu avertizează: ”Doi membri care îţi trag în jos brandul competiţiei” Preşedintele FRF, deranjat de ce se întâmplă la FCSB şi Dinamo

Burleanu avertizează: ”Doi membri care îţi trag în jos brandul competiţiei” Preşedintele FRF, deranjat de ce se întâmplă la FCSB şi Dinamo

Fotbal

Comentarii

Răzvan Burleanu s-a arătat deranjat de situaţia complicată în care au ajuns FCSB şi Dinamo, ambele se zbat în startul sezonului în subsolul clasamentului Ligii 1.

Preşedintele FRF consideră că situaţia dezastruoasă de la cele două cluburi de tradiţie din fotbalul românesc afectează brand-ul Ligii 1, iar LPF ar trebui să intervină pentru a repune lucrurile pe făgaşul normal.

”Situaţia în care se află cele două cluburi, prima oară am crezut că doar Dinamo se află în această situţie, după care am văzut că şi FCSB a intrat într-o situaţie similară, în primul rând afectează cele două branduri, foarte puternic. După care bineînţeles, e brandul competiţiei, Ligii 1.

Când ai doi membri care îţi trag în jos brandul competiţiei, înseamnă că competiţia suferă şi toţi ceilalţi participanţi în competiţie suferă. Iar la final şi fotbalul românesc suferă, pentru că cele două cluburi sunt două branduri de tradiţie, două branduri cu suporteri numeroşi.

Probabil pe viitor, nu ştiu cum ca să nu fim daţi în judecată pe la TAS, probabil avem nevoie de intervenţii în această zonă”, a spus Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă.

Preşedintele FRF susţine că FCSB abordează neprofesionist problema numirii unui nou antrenor pe banca tehnică

”La nivel de FCSB, ceea ce vedem în momentul de faţă este şi dificultatea pentru  managementul clubului de a găsi un antrenor. Se pare că sunt din ce în ce mai puţini antrenori care îşi doresc să lucreze în acest stil şi în această abordare de la club, care nu e deloc profesionistă.

În ceea ce o priveşte pe Dinamo, soluţiile trebuie să le găsească ei, până nu e prea târziu”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: razvan burleanufcsbdinamo,  

viewscnt
Articole similare