Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu continuă seria dezvăluirilor despre Lupescu. Prejudiciu de 4 milioane de euro şi trei întrebări pentru contracandidatul său

Burleanu continuă seria dezvăluirilor despre Lupescu. Prejudiciu de 4 milioane de euro şi trei întrebări pentru contracandidatul său

FRF

Comentarii

Seria dezvăluirilor lui Răzvan Burleanu despre Ionuţ Lupescu continuă astăzi cu episodul VII.

"În episodul de astăzi, vom afla schemele prin care Ionuţ Lupescu, din postura de Director General FRF, şi-a îmbogăţit prietenul din banii fotbalului românesc. Aproape 4 milioane de euro încasaţi de SEG prin scheme care au adus impact bugetului FRF.

Sifonarea resurselor FRF în mandatul Lupescu prin afacerea SEG nu s-a redus doar la un contract de externalizare care practic înrobea Federaţia. Iar îmbogăţirea SEG din banii FRF nu s-a făcut doar prin acest contract sau prin aproximativ 1 milion de euro în plus facturat pe contracte separate, de furnizări servicii. De fapt, Lupescu şi Iancu au creat, dezvoltat şi păstorit un sistem mult mai complex şi mai păgubos, de scoatere a banilor din FRF.

Doar din studierea unei mici părţi a documentelor şi având în vedere absenţa a numeroase acte, la acest moment se evidenţiază cel puţin 6 scheme de sifonare a banilor FRF. Am evitat publicarea numelui sponsorilor şi paretenerilor FRF de bună credinţă care nu au avut nicio implicare şi nicio responsabilitate asupra modului în care Lupescu şi SEG derulau contractele.

Prin schemele de mai jos, Lupescu a direcţionat şi aprobat nu 15% din valoarea veniturilor FRF din sponsorizări şi publicitate, ci aproape 30% din valoarea acestora către firma prietenului său. În total, estimez că FRF a fost prejudiciată cu aproximativ 4 milioane euro" - îşi începe Burleanu seria acuzelor pe site-ul oficial.

Textul complet poate fi citit pe razvanburleanu.ro

ÎNTREBĂRILE LUI BURLEANU PENTRU LUPESCU

1) De ce aţi permis punerea în practică a acestor scheme prin care FRF a fost prejudiciată? Aţi avut beneficii personale în urma punerii lor în practică?

2) Au existat contracte între SEG şi dumneavoastră ca persoană fizică în perioada 2005-2011? Dar contracte între SEG şi firme în care dumneavoastră sau membrii ai familiei dumneavoastră eraţi asociaţi?

3) Cum justificaţi dorinţa dumneavoastră de a reconecta SEG la resursele FRF?

Afla mai multe despre: burleanulupescufrfalegeri 

viewscnt
Articole similare