Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu plănuieşte noi reglementări pentru dezvoltarea jucătorilor tineri. Ce avantaj spune Preşedintele FRF că vor aduce acestea

Burleanu plănuieşte noi reglementări pentru dezvoltarea jucătorilor tineri. Ce avantaj spune Preşedintele FRF că vor aduce acestea

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu a discutat într-o conferinţă de presă despre sumele considerabile de bani aduse din vânzările jucătorilor U21, în acest sezon. Preşedintele FRF este de părere că dezvoltarea jucătorilor tineri trebuie încurajată, pentru că ar aduce bani în campionatul nostru. Mai mult, Burleanu a continuat şi prin a critica echipele din Liga 1, bătând apropuri că acestea nu ar dezvolta tineri deloc fără deja prezentele cerinţe pentru jucătorii U21.

”Luând în calcul vara anului trecut şi iarna acestui an, ca să putem vorbi de un sezon competiţional, vom vedea că în Liga I au intrat nu mai puţin de 30 de milioane de euro. 23,6 milioane din cele 30 sunt ca urmare a transferurilor jucătorilor tineri din Liga I, jucători U21.

Luând în calcul această realitate, cred că depinde de noi toţi să facem eforturi în anii care urmează să acceptăm nişte reglementări stricte. Fiindcă am văzut că în afara acestor reglementări, nu avem capacitatea de a ne concentra atenţia la nivel de copii şi juniori, să dăm o şansă jucătorilor tineri”, a spus Preşedintele FRF.

Rezumat Craiova- Hermannstadt 1-0

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare