Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu, săgeţi către Gigi Becali: "E supărarea unui om care n-are reuşit să ne cumpere!"

Burleanu, săgeţi către Gigi Becali: "E supărarea unui om care n-are reuşit să ne cumpere!"

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a trimis săgeţi către Gigi Becali (63 de ani) după ce patronul FCSB a fost sancţionat de Comisia de Disciplină cu 30.000 de lei. Sancţiunea a fost dictată împotriva lui Becali pentru jigniri pe care latifundiarul din Pipera le-a adus arbitrilor din Liga 1.

Burleanu, săgeţi către Gigi Becali: "E supărarea unui om care n-a reuşit să ne cumpere!"

Pe 15 iulie, Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat pe Gigi Becali cu 30.000 de lei, cumulat, pentru două dosare deschise de CCA. Totul după ce omul de afaceri i-a jignit pe arbitri din Liga 1, care, în opinia sa, au greşit împotriva FCSB. Răzvan Burleanu a vorbit despre această sancţiune, iar în acest context a trimis o săgeată către latifundiarul din Pipera.

"Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-aţi văzut încă din 2014. De aceeaşi autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundaţie de integritate. În ceea ce-l priveşte pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reuşit să ne cumpere, aşa cum a făcut-o cu alţii.

Pe de altă parte, ar trebui să înţelegem că orice sistem presupune norme şi reguli care trebuie respectate de toţi participanţii. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federaţii să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung", a spus Răzvan Burleanu.

De la începutul acestui an, patronul Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii la diferite emisiuni de televiziune în care a criticat în termeni injurioşi arbitrajele de la meciurile echipei FCSB. Printre arbitrii criticaţi cel mai des de Becali a fost centralul Istvan Kovacs.

Războiul declaraţiilor dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu, şeful FRF, nu e unul deloc nou. Cei doi şi-au adresa ironii şi chiar jigniri de mai multe ori prin intermediul presei, după anumite decizii care, de cele mai multe ori, l-au nemulţumit pe patronul FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalirazvan burleanufrfsagetisanctiuni 

viewscnt
Articole similare