Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buzbuchi a făcut minuni cu CFR şi s-a declarat dezamăgit la final: ”Ce pot să fac? A fost o minge deviată!”

Buzbuchi a făcut minuni cu CFR şi s-a declarat dezamăgit la final: ”Ce pot să fac? A fost o minge deviată!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

CFR a câştigat la limită la Mediaş, după un meci în care a ratat cât pentru un întreg sezon. Clujenii au luat cu asalt poarta lui Buzbuchi, dar goalkeeperul Gazului a fost de neînvins între buturi. A scos tot ce se putea.

O singură scăpare a avut portarul Gazului şi s-a lăsat cu gol. Omrani a marcat şi i-a asigurat CFR-ului calificarea matematică în play-off.

”Dezamăgirea e foarte mare, dar ce pot să fac, a fost minge deviată, îmi venea în braţe, nu cred că se putea problema să fie gol. Din toate şuturile acesta a fost cel care a intrat, asta este. Pe finalul anului trecut nu am avut o evoluţie aşa de bună şi era normal să fie o schimbare.  Dar sunt mulţumit că am revenit şi am încercat să dau 100%  să ajut echipa să luăm puncte, din păcate n-am reuşit. Avem un program foarte greu cu echipe care au pretenţii la play off, e greu, dar matematic cât avem şanse, continuăm să muncim, să tragem la locurile fruntaşe” a spus portarul care a făcut minuni în poarta Mediaşului cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: alexandru buzbuchi 

viewscnt
Articole similare