Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buzbuchi s-a accidentat, iar Hagi a chemat de urgenţă un jucător din Liga 2!

Buzbuchi  s-a accidentat, iar Hagi a chemat de urgenţă un jucător din Liga 2!

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a fost nevoit să apeleze la o soluţie de avarie pentru meciul de ieri seară. Rezerva lui Cojocaru a fost Arpad Tordai, portar de 21 de ani, care era împrumutat până în vară la divizionara secundă, Petrolul.

"Regele" a fost nevoit să anuleze împrumutul şi să-l cheme pe Arpad la Constanţa, asta după ce Alexandru Buzbuchi s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru mai multe etape.

În prima parte a sezonului, Tordai bifase 18 prezenţe în tricoul "lupilor", fiind unul dintre cei trei jucători eligibili Under 21 folosiţi, în mod constant, de către petrolişti. "Buzbuchi s-a accidentat şi de asta l-am adus pe Tordai înapoi", a spus Hagi la finalul partidei.

În meciul cu Universitatea, titularul Cojocaru a fost însă omul meciului. A apărat un penalty şi-a adus un punct Viitorului. "A fost cheia meciului atunci când am apărat penalty-ul. Încă nu avem ritm, dar e un punct meritat, eu unul sunt mulţumit. Vor urma patru meciuri decisive pe care trebuie să le câştigăm ca să ne asigurăm locul în play-off", a spus Cojocaru.

Afla mai multe despre: tordaitransferpetroluldeciziehagi 

viewscnt
Articole similare